Parsamenu 17.4.–30.5.
Kun Esplanadin puisto herää hiljalleen kauniiseen vehreään kesään, herkutellaan Kappelissa sesongin parhaalla maulla, parsalla. Vihreää ja valkoista parsaa onkin nautittavissa nyt monella tapaa, muun muassa kuohuviinillä maustettuna keittona sekä kalan tai lihan seurana. Lasillinen raikasta rieslingiä kruunaa aterian.
Katso menu alta, tee pöytävaraus ja tule nauttimaan!
Alkuun
Pääruokana
Jälkiruokana
Parsamenu
Parsan seuraksi
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.