Ystävien kesken tai kumppanin kanssa kahden - ravintolavinkit Lahdessa

Dinnerille tai lasilliselle ystävän kanssa - Mihin kannattaa suunnata, jos kiikarissa on hauska ja hyvältä maistuva ilta ystävien kanssa? Tai romanttinen ilta kumppanin kanssa kahden?

Listasimme muutaman vinkin Lahden ravintolatarjonnasta.

DINNERILLE

Trattoria Seurahuone, Lahti

Mikä? Rento italialainen

Missä? Aleksanterinkatu 14, Lahti (Seurahuoneella)

Miksi? La Tavola -menukokonaisuus jaettuna ystävän tai seurueen kesken, pizzat & pastat sekä loistavat viinit

Trattoria Seurahuoneella pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. La Tavola - menukokonaisuus, pastat, risotot ja keittiömme leipoma focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Tietenkään upeita viinejä unohtamatta

Varaa pöytä

Amarillo Lahti

Mikä? Rohkea meksiko-henkinen

Missä? Aleksanterinkatu 10, Lahti (Lanulla)

Miksi? Ei kannata pönöttää, tex mexiä, nachoja, burgereita ja jaettavia annoksia.

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Ruokalistalta löytyy jaettavia annoksia, tex mexiä, nachoja, burritoa, burgereita ja grilliherkkuja. Lounasta, à la cartea, kurkun kostuketta ja yöhön saakka kestäviä bileitä!

Varaa pöytä

Coppa eatery, Lahti

Mikä? Puuhiiligrilliravintola, jossa italialaisia makuja skandinaavisin vivahtein

Missä? Aleksanterinkatu 16, Lahti (Seurahuoneen vieressä)

Miksi? Keittiön sydän puuhiiligrilli, jossa lihat, kalat ja kanat saavat rouhean pinnan, mutta mehevän sisuksen.

Coppa eatery on hiiligrilliravintola Lahden keskustassa. Siellä arki pysähtyy välittömyydestä, maukkaasta ruuasta ja juomasta nauttien. Ruoka on helposti lähestyttävää, annokset reiluja ja maistuvia. Iloisuus saa tarttua ja tuo ripauksen hauskuutta arkeen. Lounasta, À la carte-annoksia sekä pikkuasiakkaille omat herkut.

Varaa pöytä

Kuja Lahti

Mikä? Street foodia lahtelaisittain - ystävänpäivänä 14.2. Kujan herkkupöytä!

Missä? Aleksanterinkatu 14, Lahti (Seurahuoneella)

Miksi? Ei tylsä, eikä tavallinen, vaan jotain ihan muuta.

Kuja on uniikki ruokabaari Lahen pääkadun varrella, Seurahuoneen kainalossa. Tylsäksi tai tavalliseksi sitä ei voi kutsua, mutta rento ja kovin lahtelainen se on! Kujan tarjonnassa ja palvelussa yhdistyvät rentous, helppous ja elämyksellisyys.

Menussa näkyy ja maistuu street food, joskin selvästi totutusta poikkeavalla twistillä: Suomessa katuruokala on ollut snägäri, mutta Kujapa tuo nakkikioskin vuoteen 2024 ja maustaa ruoan inkiväärillä, korianterilla ja muilla maailman mauilla. Ruoka mukista ja juoma pullon suusta!

Varaa pöytä

HÖRPYLLE TAI DRINKEILLE

Iloinen Kulkija Lahti

Mikä? Sporttibaari ja iloisten ihmisten kohtaamispaikka

Missä? Paasikivenkatu 1, Lahti

Miksi? Laadukas juomavalikoima, sporttia, biljardia, dartsia ja lautapelejä.

Uudelleen vuonna 2023 avattu ”Lose” jatkaa hyväksi koettua, perinteikästä linjaa. Pubitoimintaa samassa osoitteessa Paasikivenkadulla on harjoitettu jo vuodesta 1969.

Meiltä saat loistavan palvelun ja laadukkaan juomavalikoiman. Lisäksi on tarjolla biljardia, dartsia ja lautapelejä. Täällä pääset mukaan urheilujuhlan tuntuun, oli kyse sitten lätkästä, futiksesta tai koriksesta. Ja viihdyt, vaikket sporttia seuraisikaan!

Bar Kohde Lahti

Mikä? Juomaravintola, jossa myös pientä purtavaa.

Missä? Aleksanterinkatu 10, Lahti (Lanulla)

Miksi? Kattava juomavalikoima, laadukkaat cocktailit & mocktailit. Hyvän fiiliksen nostattaja!

Bar Kohde on juomaravintola, jossa seurustelu nousee hyvän fiiliksen nostajaksi ja aika menee huomaamatta. Kohteeseen voi pistäytyä pikaisesti tai villiintyä pidemmäksi aikaa. Koskaan ei ole huono päivä, jos pitää vähän hauskaa. Meillä vietetään niin etkot kuin jatkot, kun aukiolomme ovat pitkät.

Bar & Bistro Seurahuone

Mikä? Tyylikäs kohtaamispaikka Lahden keskeisimmällä paikalla

Missä? Aleksanterinkatu 14, Lahti (Seurahuoneella)

Miksi? Viinivalikoma, cocktailit & mocktailit, paikalliset juomat. Lisäksi "Something tasty food"

Lahden Seurahuoneen Bar & Bistro on syntynyt hotellin komeasta historiasta tietoisena ja siitä ammentaen. Tyylikäs kohtaamispaikka Lahden keskeisimmällä paikalla hyvän viinin, laadukkaiden cocktailien ja paikallisten juomien parissa antaa aihetta hymyyn ja hienoihin kohtaamisiin. Meille on helppo tulla ja meille on helppo jäädä. Raikkaat juomat, hilpeä kohtuus, kupliva jutustelu ja ennen kaikkea elämästä nauttiminen ovat vieraillemme syitä palata.

Las Palmas Lahti

Mikä? Karaokeravintola Lahden keskustassa

Missä? Rautatienkatu 15, 15110 Lahti

Miksi? Laaja kattaus karaokekappaleita jokaiseen makuun, rento tunnelma. Laaja juomavalikoima ja taatusti hauska meininki.

Karaokeravintola Las Palmasista löytyy helpotus sekä janon että laulun tarpeeseen. Huurteiset juomat ja välitön menomesta moneen makuun. Karaokestagen pääset valloittamaan ja päästämään sisäisen starasi esille koko aukiolon ajan. Iltaisin Las Palmas herää varsinaiseen loisteeseen, valot välkkyen. Tanssijalkaa ei tarvitse paikallaan napsutella, vaan reippaasti tanssin pyörteisiin. Antaa virsun lipsua!

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN