Jumbon ravintolamaailmassa syötävää joka nälkään – Katso ravintolat!

Yhden tekee mieli burgeria, toisen pastaa ja kolmannen kebabia. Jumbon 1. kerroksessa on ravintolamaailma, jossa kaikki voivat valita suosikkinsa ja istua saman pöydän ääreen herkuttelemaan.

Babista – Avataan pe 3.11.

Babista tarjoaa kebabia, joka on tehty intohimolla ja ylpeydellä. Vartaat on grillattu mehevän täyteläisiksi, liha on ensiluokkaista, kasvikset ja yrtit vastaleikatun tuoreita ja paikan päällä valmistetut kastikkeet sisältävät tonneittain makuja.

Katso menu »

Chico's

Chico's on parasta arkea ja iloista viikonloppua arvostavien suosikkimesta. Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo värikkään ja maukkaan Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Tacoja, burgereita, mehukkaita liha- ja kasvisruokia grillistä sekä lapsille omat baby- ja junior-ateriat.

Katso menu »

Spaghetteria

Kun yhdistää italialaisen keittiön klassikot, sesonkien tuomat herkulliset raaka-aineet, saapasmaan kuuluisan keittotaidon sekä makujen ja laadun nimeen vannomisen, pääsemme Spaghetterian ytimeen. Herkullista pastaa ja pizzaa nopeasti ja helposti!

Katso menu »

Hesburger

Suomen suurin hampurilaisravintolaketju, jonka burgerit valmistetaan puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tutustu »

Lue myös: On aika ottaa kebab tosissaan – Tutustu Babistan vallankumoukseen

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN