Minne menisi afterworkeille Lahdessa?

Oluelle, viinille vai syömään? Lahden keskustasta löydät monia viihtyisiä paikkoja vaihtaa vapaalle. Tule tutustumaan toimipaikkoihimme ja saatat löytää uuden suosikkisi!

Amarillo, Lahti

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Amarillo onkin loistava paikka afterworkeille! Tervetuloa!

Aleksanterinkatu 10, Lahti

Bar & Bistro Lahti

Bar & Bistro Seurahuone on syntynyt komeasta historiasta tietoisena ja siitä ammentaen. Merkittävä osa toimintatapaamme on aito asiakkaan kunnioittaminen, elämänmakuisuus ja virkistävät laadukkaat juomat. Kaikessa tekemisessä tärkeää on persoonallisuus, tyylikkyys ja paikallisuus. Bar & Bistrossa on helppo tulla ja siellä on helppo olla. Rentouttavia hetkiä hyvässä seurassa viettäen, sulassa sovussa ja hilpeässä kohtuudessa juhlien, leppoisasti jutustellen sekä elämästä nautiskellen. Tervetuloa afterworkeille!

Aleksanterinkatu 14, Lahti

Bar Kohde

Bar Kohde on ravintola, jossa seurustelu nousee hyvän fiiliksen nostajaksi ja aika menee huomaamatta. Kohteeseen voi pistäytyä pikaisesti tai villiintyä pidemmäksi aikaa. Koskaan ei ole huono päivä, jos pitää vähän hauskaa. Tervetuloa viihtymään!

Aleksanterinkatu 10, Lahti

Coppa eatery

Coppassa arki pysähtyy välittömyydestä, maukkaasta ruuasta ja juomasta nauttien. Ruoka on helposti lähestyttävää, annokset reiluja ja maistuvia. Iloisuus saa tarttua ja tuo ripauksen hauskuutta arkeen!

Aleksanterinkatu 16, Lahti

Kuja Street Food Lahti

Kujan tarjonnassa ja palvelussa yhdistyvät katuruoka ja elämyksellisyys. Menussa näkyy ja maistuu street food, joskin selvästi totutusta poikkeavalla twistillä: lahtelainen street food on tunnetusti snägäri, mutta Kujapa tuo nakkikioskin tähän päivään. Tule nauttimaan nykypäivän katuruokaa tietysti hyvien juomien ja seuran kera. Tervetuloa afterworkeille!

Aleksanterinkatu 14, Lahti

Las Palmas Lahti

Karaokeravintola Las Palmasista löytyy helpotus sekä janon että laulun tarpeeseen. Huurteiset juomat ja välitön menomesta moneen makuun. Karaokestagen pääset valloittamaan ja päästämään sisäisen starasi esille koko aukiolon ajan. Iltaisin Las Palmas herää varsinaiseen loisteeseen, valot välkkyen. Tanssijalkaa ei tarvitse paikallaan napsutella, vaan reippaasti tanssin pyörteisiin. Antaa virsun lipsua! Tervetuloa viihtymään!

Rautatienkatu 15, Lahti

Trattoria Seurahuone, Lahti

Herkullisen ruoan äärellä on hyvä vaihtaa vapaalle. Trattoriassa pääset nauttimaan italialaisen keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia ovat Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain. Tervetuloa nauttimaan!

Aleksanterinkatu 14, Lahti

Iloinen Kulkija Lahti

Meiltä saat loistavan palvelun ja laadukkaan juomavalikoiman. Lisäksi on tarjolla biljardia, dartsia ja lautapelejä. Täällä pääset mukaan urheilujuhlan tuntuun, oli kyse sitten lätkästä, futiksesta tai koriksesta. Ja viihdyt, vaikket sporttia seuraisikaan!

Paasikivenkatu 1, Lahti

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN