Talven ihmemaa Oulu

Talven Ihmemaa Oulu - Nallikarin Talvikylä, Baltic Snow call, Polar Bear Pitching ja muut talven riemut odottavat Pohjolan valkeassa pääkaupungissa!

Nallikarin Talvikylä avautuu taas 9.2.2019!

Pohjoisen eksotiikkaa on tarjolla  jäätyneen meren rannalla, kun Nallikarin Talvikylä rakentuu taas lasten ja lastenmielisten iloksi.

Tarjolla on todellinen talven ihmemaa poroineen ja mönkijöineen, vauhdikkaita tuubimäkiä ja lumilinnoja - makkaroita ja kuumaa kaakaota unohtamatta. Pue perheesi lämpimästi ja vietä vaikka koko päivä talvisäästä ja lasten riemusta nauttien.

Illalla tuntuu hyvältä löylytellä hotellin saunoilla ja käydä vielä syömässä lasten valitsemassa ravintolassa. 

Talvikylän rannekkeen voit ostaa meiltä etuhintaan á 14 eur ( norm. á 15 eur). Klikkaa ranneke itsellesi Lisäpalvelut -kohdasta hotellin nettisivuilta tai kysy tullessasi vastaanotosta.

Kurkista Talvikylään täältä

Baltic Snow Call 20.-24.2.2019

Nallikarin Talvikylässä pidetään huippusuosion saavuttanut kansainvälinen lumenveistokilpailu  Baltic Snow Call. 

Talvikylän viereen nousee kisakenttä, jossa kansainväliset huippujoukkueet kisailevat maineesta ja mammonasta.

Joukkueet aloittavat urakkansa 3-metrisestä lumipalkista, ja työaikaa on yhteensä 4 päivää huipentuen sunnuntain finaaliin. 

Talvikylän aktiviteettien lisäksi alueelle jää kisan myötä myös veistospuisto, joka ilahduttaa Nallikarin kävijöitä niin pitkään kun säät sallivat. http://www.snowcall.fi/

Polar Bear Pitching 12.-13.3.2019

Tämän jäätävämmäksi ei homma voi mennä! Hyiseen Itämereen kairattu avanto, tulenkatkuista asiaa sieltä käsin ja saunan lämpimät jälkilöylyt Torinrannassa. Tervetuloa paikan päälle todistamaan pohjoisen luovaa hulluutta ja tahdonvoimaa! https://polarbearpitching.com/

 

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

majoitus alk. 95 €/vrk/2 hh, lisävuode 15 €/vrk.

Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • hotelliaamiaisen
  • asiakassaunan käytön


Lisätietoja ja varaukset:
Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 , ma-pe 8-16 tai hotellin vastaanotosta puh 08 312 311 tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

alk. 95 EUR/päivä AO tunnus RGB