Talven ihmemaa Oulu

Talven Ihmemaa Oulu - Nallikarin Talvikylä, seikkailupuistot ja muut talven riemut odottavat Pohjolan pääkaupungissa!

Pohjoisen eksotiikkaa on tarjolla  jäätyneen meren rannalla. Helmikuussa 2021 avautuva Nallikarin Talvikylä on todellinen talven ihmemaa poroineen ja mönkijöineen, vauhdikkaita tuubimäkiä ja lumilinnoja - makkaroita ja kuumaa kaakaota unohtamatta. Pue perheesi lämpimästi ja vietä vaikka koko päivä talvisäästä ja lasten riemusta nauttien. Talvikylän rannekkeen voit ostaa meiltä etuhintaan á 15 eur ( norm. á 16 eur).

Talvikylän aktiviteettien lisäksi alueelle jää lumenveistokisan myötä myös jääveistospuisto, joka ilahduttaa Nallikarin kävijöitä niin pitkään kun säät sallivat. 

Ruskotunturi 

Ruskotunturi on laskettelukeskus muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta. Laskettelurinteiden lisäksi Ruskotunturilta löytyy kaksi snowparkkia temppuiluun sekä huikea Lastenmaa! Lastenmaasta löytyy lastenhissi, karuselli, pulkkamäki sekä nuotiopaikat tulisteluun. Lisätiedot, hissilippumaksut  ja tiedot ympäri talven järjestettävistä tapahtumista löydät täältä. Hotellilta saa lainaan pulkkia ja liukureita. 

Ikisuosikit sisätiloissaSuperpark Oulu, Tiedekeskus Tietomaa ja Oulun Kiipeilykeskus tarjoavat takuuvarmaa lomariemua säästä riippumatta. Edullisempia yhteistyölippuja on saatavilla hotellin respasta. 

Leijakoulu Lappis järjestää lumikenkäsafareita ja vuokraa fat bikeja. Välineiden toimitus on hotyellille, ja palautus halutessanne samaan paikkaan. 

Lasten kulttuurikaupunki Oulu

Oulun kaupunki lupaa lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun. Työpajoja, konsertteja ja leffapäiviä ympäri Oulua, luontokohteita unohtamatta. Kurkkaa ajankohtainen kalenteri täältä

Original Sokos Hotel Arina, Oulu 

alk. 51 € /hlö / vrk / 2hh, lisävuode 15 €/vrk.
 
Hinta sisältää:
  • majoituksen
  • hotelliaamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntoiluhuoneen käytön
Lisätietoja ja varaukset:
Original Sokos Hotel Arinan nettisivuilta, Myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 , ma-pe 8-16 tai hotellin vastaanotosta puh 08 312 311 tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.
alk. 51 EUR/hlö/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo