Talriikissa listalla syyskauden parhaita makupaloja

Kesän jälkeen syksy saapuu ja se saapuu samalla myös Talriikkiin, uuden listan ja syksyisten makujen kera.

Syyslistan alkuruoista löytyy Poroa lautasella, jossa näkyvät ja maistuvat syksyn värit ja maut. Samoin Sesongin keitto, joka tuo makuja kotimaisista metsistä korvasienen muodossa.

Pääruoaksi suosittelemme Liha Talriikkia, jossa  maistuu Roslundin kotimaisesta possusta valmistettu chorizo ja sekä murea naudanrinta.
Kylmien ilmojen saapuessa lakeuksille, listalle palaa paljon toivottu Atrian naudan sisäfilee, annoksessa Pohjanmaan härkää.
Kasvisruokailijoille ehdoton suosikkimme on  Kaalimaan vartijan kääryleet, jotka valmistetaan paikan päällä, rakkaudella ja ammattitaidolla.
Linturuokien uutuutena Sisäfileetä kalkkunasta, jossa syksy maistuu punasipuli-kaalipaistoksen ja palsternakkapyreen muodossa.

Makuretken kruunaa Puutarhan satoa, jossa sesongin mukaisesti kotimaiset omenat näyttelevät pääosaa.
Jälkiruoista löytyy myös SeAMKin opiskelijoiden kanssa yhteistyössä suunniteltu Puolukka-Kaura Frangipane, joka käy myös kasvisruokailijoille.



Lämpimästi tervetuloa maistelemaan syyssesongin parhaita makuja meille Talriikkiin!
 

Tässä ravintolassa