kokous palaveri oulu sokos hotels

PIkkujoulut oman porukan kesken

Oulu is the place to be! Kutsu koolle parhaat ystävät tai sukulaiset, pöydässä on tilaa! Hotelliyö keskellä kaupunkia kruunaa elämyksen. Pikkujoulumenut alkaen á 27,90 €.

Vaikka syystuuli vielä vihmoo nurkissa, alkaa pikkujoulukausi jo kolkuttelemaan. Tämä sesonki juhlitaan vielä varovaisuutta noudattaen, mutta ehkäpä enemmän yhteistä aikaa arvostaen. Illallinen suuren pöydän ympärillä omien seurassa on todellista laatuaikaa, ja keittiöstä leijailevat tuoksut virittävät juhlatunnelmaan. 

Pikkujoulumenut omistajille alkaen á 34,00 € ( vege), 40 € ( lohi) ja 52 € ( poro) Frans&Camillessa Oulussa

Pikkujoulumenut omistajille alkaen á 27,90 € ( vege tai kana) Oulun Amarillossa. Pikkujoulubuffet alk. 40 €. 

Kurkkaa nämä ja muut Osuuskauppa Arinan ravintoloiden menut täältä. Varauksen voit tehdä myös Myyntipalvelusta 08-3123 255 tai sales.oulu@sokoshotels.fi

Pikujouluilta saa jatkoaikaa, kun majoitus varataan keskeltä kaupunkia Original Sokos Hotel Arinasta. Yhteisellä aamiaisella Veranta - ravintolassa on hyvä toivotella joulun toivotukset ja laskeutua pikkuhiljaa pyhien odotukseen.   

Juhlakauden majoitus Original Sokos Hotel Arinassa alkaen 52 € / hlö / vrk / 2hh, sisältäen aamiaisen ja iltasaunan sekä kuntosalin käytön. Parhaimman hinnan saat omistajan S-etukortilla hotellin omista kanavista ( hotellin nettisivut sekä Myyntipalvelu 08-3123 255 tai sales.oulu@sokoshotels.fi ). 

Juhlavaa ja turvallista juhlakautta toivottaa Arinan väki 

 

 

 

 

 

 

alk. 27,90 EUR / hlö
alk. 27,90 EUR / hlö Asiakasomistajalogo