Sokos Hotels Tampere Kauppakeskus Ratina ostosedut shoppailu staycation

Ostosmatka Tampereelle ja Kauppakeskus Ratinaan

Yöpyessäsi meillä Sokos Hotellissa Tampereella, saat käyttöösi hienoja ostosetuja Kauppakeskus Ratinaan. Nyt vain ostohousut jalkaan ja löytöjä tekemään.
Tervetuloa ostoksille tänne Tampereelle ja erityisesti Ratinan kauppakeskukseen! Majoittuessasi meillä Sokos Hotellissa saat avainkorttiasi näyttämällä alennusta yli 40 Ratinan liikkeestä. Mukana mm:
  • Finlayson (-10% normaalihintaisista tuotteista) 
  • Jesper Junior (-20% normaalihintaisesta tuotteesta) 
  • Juhlamaailma (-10% kaikista tuotteista) 
  • Hohtogolf West Coast (10 €/hlö/kierros, max 2 hlö per avainkortti) 
  • ja monta muuta liikettä! 

Katso kaikki edut täältä

Lista liikekohtaisista eduista saatavilla hotellista. Edut ovat voimassa 31.12.2020 asti majoittuessasi Original Sokos Hotel Villassa tai Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa.
 
Tutustu Ratinan sivuihin täältä »
 

Omistaja shoppailee edullisemmin

Kun viivyt lomallasi vähintään 2 yötä Original-hotellissa ja varaat viimeistään 14 vrk ennen saapumista, saat 25 % alennuksen Päivän hinnasta. Omistajuus on ihan parasta!

Tutustu kaikkiin omistajan etuihin täältä  ja varaa ostosmatka Tampereelle!
 
Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Hinta vaihtelee päivän ja hotellin mukaan.
 
Huonevaraukset vain www.sokoshotels.fi-sivuilta.