Sokos Hotels Tampere Kauppakeskus Ratina ostosedut shoppailu staycation

Ostosmatka Tampereelle ja Kauppakeskus Ratinaan

Yöpyessäsi meillä Sokos Hotellissa Tampereella, saat käyttöösi hienoja ostosetuja Kauppakeskus Ratinaan. Nyt vain ostohousut jalkaan ja löytöjä tekemään.
Tervetuloa ostoksille tänne Tampereelle ja erityisesti Ratinan kauppakeskukseen! Majoittuessasi meillä Sokos Hotellissa saat avainkorttiasi näyttämällä alennusta yli 40 Ratinan liikkeestä. Mukana mm:
  • Finlayson (-10% normaalihintaisista tuotteista) 
  • Jesper Junior (-20% normaalihintaisesta tuotteesta) 
  • Juhlamaailma (-10% kaikista tuotteista) 
  • Hohtogolf West Coast (10 €/hlö/kierros, max 2 hlö per avainkortti) 
  • ja monta muuta liikettä! 
Lista liikekohtaisista eduista saatavilla hotellista. Edut ovat voimassa 31.12.2020 asti majoittuessasi Original Sokos Hotel Ilveksessä, Villassa tai Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa.
 
Tutustu Ratinan sivuihin täältä »
 

Omistaja shoppailee edullisemmin

Kesällä kannattaa napata majoitus joustavalla omistajan kesädiilillä, -20 % Päivän hinnasta. 
Myyntiaika: 9.8.2020 asti
Majoitusaika: 31.8.2020 asti
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • aamiainen (buffet tai mukaan pakattuna)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.
 
Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta. Hinnasta ei saa muita alennuksia. Etu koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille ja yöpymisestä saa Bonusta. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Ei jälleenmyyjille.
 
Huonevaraukset vain www.sokoshotels.fi-sivuilta.