Lyni on...

The paikka, jossa tarinat saavat alkunsa

Elämää kuin ei arkea ensinkään!

Uusi Lyni Dancebar heittää Sinut aikamatkalle kaupungin parhaisiin bileisiin. Kun huominen on vasta huomenna ja on aika nauttia tästä hetkestä. Lyni Dancebar on moderni kohtaamispaikka aidolla ysäri-twistillä. Jalan alle käyvä biitti on parasta mahdollista: sopivasti uutta, enimmäkseen entisaikojen erinomaista. Houkuttavaa, koukuttavaa. Muistat tai olet kuullut ravintola Marilynin legendaarisista illoista, joissa tyyli oli vapaa ja vauhtikin välillä vallatonta. Nuo illat ovat täällä taas! Lyni Dancebar jatkaa siitä mihin Marilynissä jäätiin. Jotain uutta, jotain vanhaa, tuttuja juomaklassikoita, uusia sekoituksia, savua tanssilattialla vaihtuvissa valoissa. Hyvän tuulen ihmisiä ja kohtaamisia. Uusia rakkaustarinoita, ystävyyksiä, elämän kestäviä muistoja.

Mitä saadaan kun miksataan parhaat palat menneistä yhteen uuden kanssa? Kun tie tanssilattialle käy ysärihittien tahdissa uutta aikaa unohtamatta. Kun drinkeissä löytyy rakastettua retroa uuden ajan klassikoiden rinnalla. Kun huomispäivää ei tarvitse miettiä, eikä eilisen murheita muistella. Saadaan Lyni, vahvasti bilehenkinen Dancebar. Legendaarisen ravintola Marilynin uuden vuosituhannen pikkusisko. Sopivasti moderni ja nostalginen. The Paikka jossa tarinat saavat alkunsa, ja koska hyviä bileitä ei ole kaupungissa koskaan liikaa. Merkkaa kalenteriisi bile-illat varatuiksi!

Lyni Dancebar Kauppakadun baarikujalla tarjoaa puitteet paremmille partyille. Hyppää kyytiin ja anna tunteen kantaa. Huomiseen on aikaa, tämä hetki on tärkeintä tässä ja nyt. Shiny Happy People!

Tässä ravintolassa