Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin

Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin

Kevät kuplii lasissa ja lautaselle on saatu parsoja.

Kevät saapui meille uuden à la carte -listan myötä.

Keväisen sesonkimenumme alkuruoka, Vihreä vallankumous on raikas yhdistelmä kevätkauden sesongissa maistuvaa parsaa, hernepölkkyjä sekä tillimajonesia.
Pääruokana jo Talriikin klassikkona tunnettua Parsaa ja korvasienikastiketta.
Menun kruuna maukas henkäys maailmalta, sitruunakakku.
Sesonki on taatusti parsan ystävälle maistuva ja maukas kokonaisuus.

Alkuruoissa uutuutena Myöhäinen aamiainen, josta löytyy kauden parsaa Atrian rapean pekonin ja uppomunan kera. Kannattaa maistella. Pääruoissa maistuvina uutuuksina Hapankorppukuorrutettuja ahvenia punajuuririsoton kanssa, annoksen kruunaa korvasienikastike. Atrian takuumureasta naudan ulkofileestä on loihdittu Metsästäjän pihvi. Maistuu varmasti naudan lihan ystäville. Metsästäjän pihvin päälle sopii jälkiruoista Ikuinen wappu, annoksesta löytyy kylmää jäätelöä ja juuri sinulle paistettu munkkirinkeli.

Tervetuloa maistelemaan kevätkauden makuja meille Talriikkiin!

 

Talriikki
Original Sokos Hotel Vaakuna - Kauppatori 3
SEINÄJOKI

Tässä ravintolassa