Katto Lounge & Sauna

Sauna-, kokous- ja juhlaelämyksiä merinäköalalla Helsingin kattojen yläpuolella.

KATTO LOUNGE & SAUNA

Haluamme sinun nauttivan ainutlaatuisesta saunakokemuksesta korkeatasoisessa ja tyylikkäässä tilaussaunassa. Ikkunalliseen saunaan, pyöreän kiukaan ympärille mahtuu samanaikaisesti löylyttelemään 8 henkilöä. Saunan yhteydessä oleva Katto Lounge tarjoaa tyylikkäät puitteet jopa 50 hengen saunaillalle kuin myös syntymäpäiviin, työporukan virkistyspäivään tai luovaan kokoustilakäyttöön. Saunalta pääsee vilvoittelemaan parvekkeelle ja pyyhkeet sekä laudeliinat sisältyvät saunan hintaan.

KATTO LOUNGE

Upea Katto Lounge sijaitsee talon 10. kerroksessa, Helsingin kattojen yllä. Tilassa on korkeat ikkunat, joista on hulppea merinäköala yli Ruoholahden. Katto Loungessa voit järjestää rennon ja mieliin painuvan kokouksen vaikkapa ennen saunailtaa. Inspiroivassa tilassa uudet ideat syntyvät kuin itsestään! Katolla on tilaa 20 hengen kokoukselle ja sieltä löytyvät tarvittavat kokous- ja AV-välineet. Tila soveltuu niin syntymäpäiväjuhlien, pienimuotoisten perhejuhlien, työporukan virkistypäivän tai polttareiden järjestämiseen.

Järjestä unohtumaton tilaisuus Katolla. Ravintolan henkilökunta on mukana tilaisuutenne suunnittelussa aina menusta koristeluun saakka. Tilassa voit viettää vaikka merkkipäiviä, sukujuhlia, kihlajaisia, ristiäisiä, rippijuhlia, valmistujaisjuhlia tai muistotilaisuuksia. Valitse tilaisuuteen sopiva menu ja pyydä tarjous. Maksimihenkilömäärä istuvana tilaisuutena on 35-40 henkilöä.

Kattoloungen varusteisiin kuuluvat:

Samsung Full HD Plasma TV 64", HDMI-liitäntä
Playstation Sing Star + 2 mikrofonia
Tilassa äänentoistolaite

Tilaan voidaan toimittaa myös tarvittaessa tietokone ja videotykki.

Katto Loungen tarjoilut:

Ravintola Violan keittiö palvelee nälkäisiä sauna-asiakkaita saunamenuilla ja Katto Loungen juomakaapista voi valita tilaisuuteen sopivat huurteiset juomat. Menut nähtävillä omassa osiossaan.

Huomioithan, että omien juomien tuominen Kattoloungeen on alkoholilansäädännön nojalla kiellettyä.

Tilaisuudessa hinnoitellaan erikseen juomat ja ruokailut. Minimiveloituksesta vähennetään Kattoloungeen tilatut ruoat, juomat sekä juomakaapista otetut juomat. Mikäli ko. tuotteiden arvo jää alle minimiveloituksen, peritään erotus tilavuokrana.

Katto Loungen miniveloitushinnat:

2 h / 550 €

3 h / 700 €

4 h / 800 €

5 h / 1000 €

Lisätunnit 200 € / h (klo 23-01)

Tarjoilijaveloitus 35 € / h, mikäli tilaan halutaan tarjoilija huolehtimaan ruoista ja juomista. Lisätunnit ja tarjoilija on tilattava etukäteen. Nämä veloitukset eivät vähennä minimimyyntiä.

Varaukset ja lisätiedot: ravintolamyynti 020 1234 800 (ma-pe 08.00-18.00)

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min