Järjestä juhlat ja kokoukset Helsingissä Memphis Hakaniemessä

Juhlatila tai kokouspaikka Hakaniemessä – varaa nyt!

Memphis Hakaniemi on tunnelmallinen ravintola loistavien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa. Tee pöytävaraus tai varaa käyttöösi tyylikäs kabinetti!
Keskeisellä paikalla legendaarisessa Ympyrätalossa sijaitseva Memphis Hakaniemi on viihtyisä valinta tilaisuudellesi – oli kyseessä sitten kokous, rennot synttärit tai unohtumattomat firman juhlat!
 
Isot ikkunat tekevät paikasta ihanan valoisan, ja ympärillä aukeavasta Tokoinrannan maisemista pääsee nauttimaan kesäisin vielä paremmin laajalla terassilla. Keittiö on saanut vahvasti vaikutteita Aasiasta ja Amerikasta, ja listalta löytyy sekä isoa että pientä syötävää moneen makuun.
 
Voit tehdä pöytävarauksen ravintolan puolelle jopa 20 hengelle kätevästi netissä. Jos tilaisuus kaipaa enemmän omaa rauhaa, varaa käyttöösi Memphisin kabinetti.

MEMPHIS HAKANIEMEN KABINETTI
 
Kabinetti tarjoaa toimivat tilat jopa 24 hengelle. Kabinetista löytyy valmiina tarpeelliset kokousvälineet, kuten näyttö ja fläppitaulu, ja tarjoilut voit tilata joko ennakkoon tai paikan päällä. 

Katso ruokalista >>

HINTA:
200 € / kolme tuntia
Lisätunnit 100 €/tunti
 
Hinta on myyntitakuu eli ostojen jäädessä alle mainitun summan erotus peritään tilavuokrana. Muuten emme veloita tilavuokraa.
 
VARAUKSET: 
memphis.helsinki.hakaniemi@sok.fi
p. 010 76 64120 (0,0835 €/puh + 0,1209 €/min)
 
Voit varata kabinetin käyttöösi ravintolan aukioloaikojen mukaan:
MA–TI 11–23
KE–TO 11–24
PE–LA 11–02
SU 11–23

Tässä ravintolassa