Humiseva Harju Helsingin Kaupunginteatteri Sokos Hotels teatteriloma

Humiseva Harju Helsingissä

Näe mestariteos Humiseva Harju Helsingin Kaupunginteatterissa ja kruunaa teatteriloma majoittumalla Original Sokos Hotel Helsingissä tai Original Sokos Hotel Presidentissä.
Humiseva harju kertoo villin Cathyn, ja perheeseen lapsena tuodun orpopoika Heathcliffin myrskyisästä suhteesta. Se on lapsuudesta aikuisuuteen kulkeva rakkaustarina ylpeydestä, luokkaeroista ja koston tuhoavasta voimasta. Se on kolmiodraama ja sisarustarina, kertomus ihmisistä jotka janoavat vapautta maailmassa jossa vain harvoilla on mahdollisuus vapauteen.
 
Humiseva harju (1847) on Emily Brontën alkuvoimainen mestariteos, joka jäi hänen ensimmäiseksi ja viimeiseksi romaanikseen. Ilmestyessään se sai ristiriitaisen vastaanoton ja epäiltiin, olisiko nainen koskaan voinut kirjoittaa niin hurjia henkilöitä, raastavaa tarinaa ja todentuntuista maailmaa. Nykyään Humisevaa harjua pidetään yhtenä länsimaisen kirjallisuuden merkittävimmistä teoksista.
 

 

Voimassa 1.2. - 17.4.2020 pe ja la esityksiin esityspäivinä

Original Sokos Hotel Helsinki

Alkaen 112,50 €/hlö/vrk/2 hh

Original Sokos Hotel Presidentti

Alkaen 109,50 €/hlö/vrk/2 hh
 

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
  • teatterilippu

Lisätietoja ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20. Suomesta soitettaessa puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Varaukset ja peruutukset hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä.

Hinta vaihtelee päivän ja hotellin mukaan, paketteja on rajoitettu määrä.

Alk. 109,50 EUR/hlö/vrk/2 hh