Kippis sadonkorjuulle
Tyrni-inkiväärishotti M,G
Lämmintä keittoa
Koskenlaskijan kurpitsakeittoa ja paahdettuja siemeniä L,G
HerkkuPekan jyväleipää ja voita L
Alkuruokapöydässä
Marinoituja KalaKutvosen savumuikkuja, hölskykurkkuja tilliliemessä ja pikkelöityä punasipulia M,G
Fenkolimarinoitua punajuurta ja vuohenjuustoa L,G
Sadonkorjuusalaattia kvinoasta, lehtikaalista, juureksista ja puolukoista M,G
Kuohkeaa metsäsienisalaattia syksyn sadosta L,G
Sitruunainen slaw kesäkurpitsasta, kukkakaalista ja porkkanasta M,G
Viherversosalaattia ja siankärsämö-öljyä M,G
Pääruokana
Pitkään haudutettua kermaista lihapataa ja pihlajanmarjahilloketta L,G
- Kevyesti valkosipulilla, rosmariinilla ja Enonkosken metsistä kerätyillä suppilovahveroilla ryyditettynä
Punajuuripihvejä ja aurajuustokastiketta L,G
Palsternakka-perunapyreetä L,G
Kauden hunajaisia säräjuureksia ja paistettua kaalia L,G
Jälkimakea
Kanelilla maustettua omena-kaurapaistosta ja vaniljakastiketta L,G
--Syksyn omenoista valmistettu lämmin herkku huurrepuolukoiden kera
Kardemummalla maustettua mustikkamoussea L,G
Luomukahvia & villiyrttiteetä
Ruokajuomina Linnan kotikaljaa, mehua ja Saimaa H20 -vettä.