Presso Ykkösrasti, Kuopio

Tuore kahvi & lämmin pulla. Se on siinä.

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville, vaikka joka päivä. Tarjoamme Pressossa Juhla Mokka- ja Presidenttikahvia, ja lisäksi meiltä löytyy erikoiskahveja makusiirappeineen. Tottahan elämän pitää olla makeaakin; ilmassa leijuva pullan tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän.

Reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä pieneen nälkään. Isompaan nälkään teemme rehellistä kotiruokaa sinua varten. Presson runsas ja raikas kotiruokalounas tarjoillaan hymyn kera. Meillä on päivittäin tarjolla kahta lämmintä ruokaa ja höyryävää keittoa. Runsaaseen lounaaseemme kuuluu arkisin kahvi, viikonloppuisin myös jälkiruoka. Kysythän meiltä aina erityisruokavalioista, jotta voimme tehdä aina parhaamme jokaisen nälän taltuttamiseksi. Ruoan voi nauttia suoraan paikan päällä tai napata mukaan kierrätettäviin rasioihin.

Presson yhteydestä löydät myös Rosso Expressin herkullisineen pizzoineen ja pastoineen. Pizzoihin voit valita tavallisen orginale pizzapohjan tai rapean ruispohjan tai voit tilata mehevää pannupizzaa. Rosso Express on helppo ja vaivaton ratkaisu ruokailuun mihin aikaan päivästä tahansa. Ota mukaasi tai syö heti! Foodoran kautta saat Rosso Expressin pizzaa ja pastaa vaivattomasti kotiovelle tai vaikkapa työpaikalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Presso Ykkösrasti, Kuopio

Tänään: 08:00 - 19:00

Ykkösrastin liikekiinteistö

Tasavallankatu 26, 70620 Kuopio

kartta
Ruoka- ja juomalistat

yhteystiedot

Näytä kartalla

Ykkösrastin liikekiinteistö

Tasavallankatu 26

Kuopio

kartta

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

S-Card

Meillä käy S-Card

Meillä on lasten leikkipaikka

Viikko:

Ma - To 

08:00 - 18:00

Pe 

08:00 - 19:00

La 

10:30 - 16:00

Su 

12:00 - 15:00

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN