Lounas vko 49, 4.12. - 10.12.
Ravintola Gunnarin herkullinen ja kiireetön lounas ma-la klo 11-15. Pöytiin tarjoiltaviin annoksiin sisältyy keitto ja vihersalaatti (ma - ke ), torstaisin hernekeitto ja perjantaisin ´meze´kreikkalaisia alkupaloja.
Jälkiruoaksi löytyy kahvin ja teen kanssa nautittava pieni makea.
Viikonloppuisin brunssi
Lauantaisin ja sunnuntaisin Gunnar Upstairsissa (2krs.) on katettuna runsas ja hemmotteleva brunssi klo 12.30 - 15.30
Tervetuloa!
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.