Pohjanmaan buffet
Pohjanmaan buffet
Pohjanmaa buffetissa käytetään aina mahdollisuuksien mukaan lähituotettuja raaka-aineita, huomioiden sesongin saatavuus.
Saatavilla ennakkotilauksesta ryhmille. Vastarannan buffetin minimihenkilömäärä on 30 hlö.
Lisätietoja ja varaukset:
Original Sokos Hotel Kaarle, myyntipalvelu (ma-pe klo 8-16)
+358 20 780 8920. Puhelun hinta pvm/mpm.
sales.kokkola@sokoshotels.fi
Pohjanmaan buffet
Pohjanmaan buffet
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.