À la carte 6.10.2025–11.4.2026 À la carte 6.10.2025–11.4.2026
Alkuruoat Alkuruoat Siikacrudo, veriappelsiinia ja kermaviiliä G L
Härkätartar "cacio e pepe", pecorinoa ja pikkelöityä purjoa G L
Keltajuuricarpaccio, granaattiomenaa, pistaasia ja suolaheinäpestoa PÄ G M
Lammasvorschmack, puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta G L
Pääruoat Pääruoat Kuhaa Mannerheimin tapaan, piparjuurta ja pinaatti-perunapaistosta G L
Hinta: 35,00 €
Asiakasomistajahinta: 33,00 €
Pippuripihvi poron vasan paahtopaistista, puikulaperunaa ja pikkelöityä mustaherukkaa G L
Paahdettua munakoisoa, tomaatti-sahramipaellaa ja minttujogurttia G VE
Nieriää, äyriäiskroketti, merirapukastiketta ja hopeasipulia G L
Lammasvorschmack, puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta G L
Poronkäristystä, puikulaperunapyreetä ja suolakurkkua G L
Tilattavissa pääruokana ajalla 30.9.–16.11.2025
Jälkiruoat Jälkiruoat Lakritsajäädyke, sitruunacurdia ja mustikkaa L
Appelsiini-mantelikakkua, suolapähkinäjäätelöä ja kinuskia G L
Suklaaleivos, mustaherukkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata G VE
Menut Menut Siikacrudo, veriappelsiinia ja ranskankermaa (G, L)
Pippuripihvi poron vasan paahtopaistista, puikulaperunaa ja pikkelöityä mustaherukkaa (G, L)
Appelsiini-mantelikakkua, suolapähkinäjäätelöä ja kinuskia (G, L)
Härkätartar "cacio e pepe", pecorinoa ja pikkelöityä purjoa (G, L)
Kuhaa Mannerheimin tapaan, piparjuurta ja pinaatti-perunapaistosta (G, L)
Lakritsajäädyke, sitruunacurdia ja mustikkaa (L)
Keltajuuricarpaccio, granaattiomenaa, pistaasia ja suolaheinäpestoa (G, VEG, PÄ)
Paahdettua munakoisoa, tomaatti-sahramipaellaa ja minttujogurttia (G, VEG)
Suklaaleivos, mustaherukkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata (G, VEG)
Riimiporoa, Västerbotten-juustoa ja rosmariinipuolukkaa (G, L)
Glaseerattua poron entrecôtea, maa-artisokkaohrattoa ja pikkelöityjä kantarelleja (L)
Lakritsajäädyke, sitruunacurdia, mustikkaa ja timjamia (L)
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla Keittiö sulkeutuu tunti ennen ranvintolan sulkemisaikaa
Ravintolaketjut Ravintolaketjut