Lautasmenut ryhmille
Yli 20 henkilön seureille tarjoamme seuraavia lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.
Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot.
Tilaukset viimeistään 4 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 tai conference.finland@radissonblu.com. Voimassa 1.1.–31.12.2023. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Alkuruokia
Väliruokia
Pääruokia
Jälkiruokia
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.