Juomalista
Maistelulauta – Neljä makua yhdellä tilauksella
Ota kaikki irti Suomen laajimmasta olutvalikoimasta! Kaislan maistelukortin avulla kasaat helposti oman olutmaistelun. Voit myös valita valmiin Kaisla Classics-maistelulaudan.
Valitse tuotteet joko Vuorikadun tai Vilhonkadun valikoimista.
Maistelulauta 11,20 € (4 x 1 dl)
Iso maistelulauta 20,40 € (4 x 2 dl)
Hanaoluet ja -siiderit | Bar Vilhonkatu
Hanaoluet ja -siiderit | Bar Vuorikatu
Pullo-oluet | Lager • Pils • Bock
Lager on raikas ja helposti lähestyttävä pohjahiivaolut. Tsekkiläinen pilsner ja saksalainen bock ovat vaaleaa lageria tuhdimmin humaloituja.
Pullo-oluet | Ale • Pale Ale
Ale on pintahiivaolut, jolla on useita eri alatyyppejä, kuten katkea bitter, saksalainen kölcsh ja makean karamellinen pale ale.
Pullo-oluet | Sour Ale • Gose
Sour ale on hapan pintahiivaolut, joka on usein hedelmäinen ja marjainen. Saksalainen gose on hieman suolaisempi, sitruksinen hapanolut.
Pullo-oluet | IPA • APA
Indian Pale Ale on hedelmäinen, katkera ja voimakkaasti humaloitu pintahiivaolut. American Pale Ale on moderni ja entistäkin sitruksisempi jenkkiversio alun perin brittiläisestä IPAsta.
Pullo-oluet | Abbey ja Trappist
Abbey- ja trappistioluet ovat luostarioluita. Tyyliltään ne ovat usein belgityylisiä vaaleita tai vahvoja aleja, dubbeleita, tripeleitä tai quadrupeleita.
Pullo-oluet | Lambic
Lambic on belgialainen olut, jossa ei käytetä hiivaa, vaan vierre käy villihiivojen avulla. Maista hiilihappoista gueuzea, kirsikoilla maustettua kriekiä tai vadelmaista framboisea.
Pullo-oluet | Stout • Porter
Portteri ja stout ovat brittityylisiä tummia pintahiivaoluita. Paahdetussa aromissa voi aistia karamellia, leipää, suklaata tai kahvia.
Pullo-oluet | Weissbier • Witbier
Vehnäolut on kepeän raikas juoma. Maista baijerilaista sameaa hefe-weizeniä, täyteläisempää dunkelia tai belgialaista kirpeää witbieriä.
Pullo-oluet | Speciality
Rest of the best! Lisää panimoiden erikoisherkkuja.
Pullosiiderit ja lonkerot
Alkoholittomat
Viinit
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.