Kaisla

Kingdom of Beers

Rakkaudesta maisteluun sekä rentoon illanviettoon. Kaisla yhdistää ihmiset laajan juomavalikoiman, kiinnostavien keskustelujen ja mukaansa tempaavien pelien äärelle. Kaislassa kohdataan kasvotusten, kaukana screenien sinisen valon katveesta.

Kaisla on yksi Suomen suurimmista olutravintoloista, jossa on tilaa melkein 400:lle oluen ystävälle. Ja oluen ystävien ystäville. Vaikka juomatuotteen keskiössä on koko Suomen mittakaavassa merkittävä olutvalikoima, löytyy listalta paljon muutakin. Kaislassa on toki vaarana ystävystyä tämän perinteikkään panimojuoman kanssa, sillä tarjolla on maisteltavaksi olutkentän laitamilta makuja, jotka saattavat yllättää mallasjuomien välttelijän.

Rentoa kortteliravintolatunnelmaa edustava Kaisla vakuuttaa tulokkaan jo sisään astuessa. Ensisilmäyksellä hätkähdyttävän laajasta valikoimasta on onneksi helppo löytää oma valinta rennon asiantuntevan palvelun opastamana. Olutmaistelulaudat ovat kiinnostava ja helppo valinta erilaisista oluista kiinnostuneelle. Erilaisiin panimoihin pääsee tutustumaan syvemmin vierailijoille varatun taproomin kautta. Puhe makujen ympärillä rikkoo jään hieman vieraammallakin seurueella.

Puheensorina ja taustamusiikki luovat rentoa tunnelmaa. Volyymi pysyy pikkutunneille saakka sellaisena että oman seurueen kanssa on vielä kiva pelailla ja jutella. Henkilökunta suosittelee ja tarjoilee seuraavat kierrokset pöytään ja lautapelin äärellä vierähtääkin helposti aiottua pidempään. Nälkä taittuu sielukkaan ruokalistan antimilla, joten kiire ei ole minnekään.

Kaisla tarjoaa rennot puitteet keskustassa vaikka palaverien välillä työskentelyyn tai asioiden työstöön omalla isommalla porukalla. Iltapäivää on helppo jatkaa epävirallisemmissa merkeissä.

Voit varata meiltä pöydän!
Tee pöytävaraus Kaislaan soittamalla p. 010 76 63850. Otamme pöytävarauksia vastaan sunnuntaista torstaihin. Viikonloppuisin kannattaa tulla vilkaisemaan, jos tilaa löytyy.

oluthuone.kaisla@sok.fi

Kaisla

Tänään: 13:00 - 00:00

Vilhonkatu 4, 00100 Helsinki

kartta
Ruoka- ja juomalistat

kuvia ravintolasta

image 0
image 1
image 2

yhteystiedot

Näytä kartalla

Vilhonkatu 4

Helsinki

kartta

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

S-Card

Meillä käy S-Card

010 76 63850

Puhelun hinta pvm/mpm

soita

MA-TI Vilhonkadun puoli suljettu

Viikko:

Ma - Ti 

14:00 - 00:00

Ke - To 

14:00 - 01:00

Pe - La 

12:00 - 03:00

Su 

13:00 - 00:00

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN