Gerard Bertrand Wine Dinner 24.9.2025
Gerard Bertrand Wine Dinner 24.9.2025
Gerard Bertrand Wine Dinner
Gerard Bertrand Wine Dinner
Gerard Bertrand Wine Dinner 24.9. kello 18:00.
5-ruokalajin illallisella päästään nauttimaan Gérard Bertrandin viineistä, jotka syntyvät Etelä-Ranskan auringon alla. Entinen rugby-tähti ja nykyinen biodynaamisen viininviljelyn edelläkävijä Gérard Bertrand on rakentanut viinitalonsa intohimolle, terroirin monimuotoisuuden vaalimiselle ja kestävälle viininviljelylle.
Hänen viininsä heijastavat Välimeren lämpöä, Languedocin rikasta historiaa ja luonnon kunnioittamista – ne ovat elegantteja, eloisia ja täynnä alueensa luonnetta.
Menun viineistä sekä tarinoita Gérard Bertrandin tilan ja viinien ympäriltä kertoo Pauline Guiset englanniksi.
Varmista paikkasi illalliselle varaamalla pöytä TÄSTÄ. (https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/helsinki/harbore/varaa/ ) Valitse ravintolaksi Harbore ja ajankohdaksi 24.9. klo 18. Kirjoita varauksen yhteydessä lisätiedot kenttään: Gerard Bertrand Wine Dinner
Paikkoja rajoitetusti ja mukaan pääsee ainoastaan pöytävarauksella. Tervetuloa!
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.