Siirry pääsisältöön
Huippuetusi herkutteluun: ruoat ja juomat S-mobiilikupongilla –15 %, voimassa maanantaista torstaihin 25.9. asti. Katso etu ja ravintolat

Gerard Bertrand Wine Dinner 24.9.2025

Gerard Bertrand Wine Dinner 24.9.2025

Gerard Bertrand Wine Dinner

Gerard Bertrand Wine Dinner

Gerard Bertrand Wine Dinner 24.9. kello 18:00.


5-ruokalajin illallisella päästään nauttimaan Gérard Bertrandin viineistä, jotka syntyvät Etelä-Ranskan auringon alla. Entinen rugby-tähti ja nykyinen biodynaamisen viininviljelyn edelläkävijä Gérard Bertrand on rakentanut viinitalonsa intohimolle, terroirin monimuotoisuuden vaalimiselle ja kestävälle viininviljelylle.


Hänen viininsä heijastavat Välimeren lämpöä, Languedocin rikasta historiaa ja luonnon kunnioittamista – ne ovat elegantteja, eloisia ja täynnä alueensa luonnetta.


Menun viineistä sekä tarinoita Gérard Bertrandin tilan ja viinien ympäriltä kertoo Pauline Guiset englanniksi.




Varmista paikkasi illalliselle varaamalla pöytä TÄSTÄ. (https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/helsinki/harbore/varaa/ ) Valitse ravintolaksi Harbore ja ajankohdaksi 24.9. klo 18. Kirjoita varauksen yhteydessä lisätiedot kenttään: Gerard Bertrand Wine Dinner




Paikkoja rajoitetusti ja mukaan pääsee ainoastaan pöytävarauksella. Tervetuloa!

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-CardMeillä käy S-Card
010 787 4043
Vain iltaisin ja viikonloppuisin
Viikko:
ma 
Suljettu
ti - la 
17:00 - 22:00
su 
Suljettu
Baari avoinna ti–to 17–23 ja pe–la 17–00.

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut