Siirry pääsisältöön
Ulos syömään? Miksipä ei, onhan tänään Omistajan tilipäivä myös ravintoloissamme! Lue lisää

À la carte

À la carte

Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa. Jokaisessa annoksessamme on yksi tarkkaan valittu pääraaka-aine ja sitä täydentävä lisuke, jotka yhdessä muodostavat harmonisen ja puhtaan makuelämyksen.

Tee pöytävaraus tästä >>

Menut

Menut

Neljän ruokalajin menut

Alkuun

Alkuun

Pääruoaksi

Pääruoaksi

Jälkiruoat

Jälkiruoat

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-CardMeillä käy S-Card
010 787 4043
Vain iltaisin ja viikonloppuisin

Solo Sokos Hotel Pier 4:n aamiainen tarjoillaan ravintolassa.

Viikko:
ma 
06:30 - 10:00
ti - pe 
06:30 - 10:00 & 17:00 - 22:00
la 
07:30 - 11:00 & 17:00 - 22:00
su 
07:30 - 11:00
Baari avoinna ti–to 17–23 ja pe–la 17–00.

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut