Belgen simpukkaviikot 17.9.–17.11.
Suositut Simpukkaviikot tarjoavat meren parhaita antimia herkuteltavaksesi 17.9.–17.11. Simpukat tarjoillaan pöytiin suoraan kattilassa valitsemasi kastikkeen kera. Höyryävän kuuman simpukka-annoksen täydentää liemeen dipattava patonki sekä rapeaksi friteeratut perunat dijonsinappimajoneesilla. Menu 48,50 € (sisältää yhden alkuruoan, 500 g simpukoita valitsemallasi kastikkeella ja jälkiruoan).
Alkuun
Pääruoaksi
Jälkiruoka
Simpukoiden seuraksi
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.