Siirry pääsisältöön

10. Kerroksen Bliniviikot 8.1.–8.3.2026

10. Kerroksen Bliniviikot 8.1.–8.3.2026

Blinit ovat talven suosikkiherkkuja!

10. Kerroksen kuuluisat blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa. Herkuttele yksittäisillä blineillä tai valitse blinilajitelma, jossa blinit tarjoillaan herkullisten lisukkeiden kera: siianmätiä, punasipulia, smetanaa, suolakurkkuja, katkarapuskagenia, savuporomoussea, graavattua lohitartaria sekä metsäsienisalaattia.

Juomaksi blinien seuraksi sopii erinomaisesti Philippe de Nantheuil Brut Champagne.

Tervetuloa nauttimaan 8.1.-8.3.2026.

Tee pöytävaraus tästä linkistä >>

Alkuun

Alkuun

Pääruoaksi

Pääruoaksi

Suosittelemme

Suosittelemme

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut