Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Angus Steak & Wine
Tervetuloa rakastumaan Anguksen uusiin makuelämyksiin!
 

Keittiömestarimme ovat loihtineet Angus Steak & Winen uuden, elämyksellisen ruokalistan.

Anguksen ruoan kulmakiviä ovat angus-pihviliha ja muut liharuoat, mutta olemme täydentäneet ruokalistaa myös maukkailla kasvis- ja vegaanisilla vaihtoehdoilla. Tule ja testaa uudet herkulliset premium-burgerimme, tai nautiskele vaikkapa tuttu klassikko perinteinen pippuripihvi. Myös perheen pienimmille löydät meiltä runsaasti vaihtoehtoja.

Tärkein ei ole kuitenkaan muuttunut. Käsin tekeminen, mutkattomuus ja makujen harmonia ovat arvoja, jotka ovat läsnä kaikessa tekemisessämme. Valmistamme valikoiduista ja laadukkaista raaka-aineista maistuvaa ruokaa, rennolla otteella ja turhia jäykistelemättä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ja viettämään arvokkaita hetkiä yhdessä!

 

Arkisin tarjolla myös pöytiin tarjoiltu lounas. 

Saga Event Venue
Original Sokos Hotel Lappeen aamiais- ja tilausravintola Sagassa onnistuvat iltaisin niin juhlavat illalliset kuin rennot ruokailut, sekä buffettilaisuuksina että pöytiin tarjoiltuna. Tilaan saa lisämaksusta esiintymislavan ja autamme elämäsi tilaisuuden suunnitteluvaiheessa tarvittaessa myös ohjelman ja esiintyjän hankinnassa. Mahdollisuuksia on lukuisia.
 
Uudistunut ravintolasali on tyylikäs, kaunis ja valoisa. Asiakaspaikkoja buffet-ruokailussa jopa 230:lle. Salissa on myös datatykki ja valkokangas sekä kesäisin äärellä oma terassi, joten esimerkiksi minimessujen tai juhlaillallisen yhteydessä niitäkin on mahdollisuus hyödyntää.
 
Yritysten, yhdistysten ja seurojen moninaisten tilaisuuksien ohella tapahtumaravintola Saga sopii kivasti myös perhejuhlien pitopaikaksi. Ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa järjestelyissä suurella sydämellä, aina tilaisuuden suunnittelun alusta juhlien loppuun saakka!
 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme arkisin 8.30-16, puh. 010 762 1000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sähköpostitse sales.lappee@sok.fi