Artesaanipizzaa avotuliuunista
Papà Giovanni tulkitsee italialaisen keittiön makuja napolilaisen pizzan kautta Prisma Kaaressa. Pizzan ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pohjasta. Taikina valmistetaan italialaisista Tipo 00 -jauhoista ja sen annetaan kohota 48 tunnin ajan. Täytteissä hyödynnetään Prisman leikkele- ja juustopuodin sekä oman savustamon tuotteita. Täydellinen lopputulos saadaan paistamalla pizza aidossa napolilaisessa kiviuunissa 450 asteessa, jolloin kuohkea pohja saa rapeutta mutta täytteet pysyvät raikkaina. Syö uunituoreena paikan päällä tai nauti kotona!
Ajankohtaista
Meillä on myös take away
Meillä on myös take away
Nouda ruoat mukaan! Tilauksen teet kätevästi paikan päällä ja saat annoksen nopeasti mukaasi. Tule ja tilaa!
Lue lisää
Ruoasta –10 % HOK-Elannon ravintoloissa
Ruoasta –10 % HOK-Elannon ravintoloissa
HOK-Elannon 120-vuotissynttäreiden kunniaksi saat S-mobiilikupongilla –10 % ruoasta ravintoloissamme. Katso miten lunastat edun!
Lue lisää
Yksilöllinen urapolku esihenkilöille
Yksilöllinen urapolku esihenkilöille
Tule mukaan! HOK-Elannon yksilöllinen urapolku on ravintolaesihenkilöille suunnattu ohjelma, jossa luodaan henkilökohtainen ura- ja valmennuspolku.
Lue lisää
Anna lahjaksi matka makujen maailmaan
Anna lahjaksi matka makujen maailmaan
Ravintolalahjakortilla tarjoat lahjansaajalle unohtumattomia makuja ja ikimuistoisia elämyksiä! Osta ravintolalahjakortti lähimmästä ravintolasta.
Lue lisää
kuvia ravintolasta
yhteystiedot
Kantelettarentie 1
Helsinki
kartta