Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Ravintola Pitkä Taneli Kajaani

Pitkä Taneli on legendaarinen pubi Kajaanin Raatihuoneen torin kulmalla. Pian viisikymppinen Taneli on säilyttänyt charminsa ja asemansa kaupunkilaisten elämänmakuisena olohuoneena. Uudistuksia on tehty hellällä kädellä, vain sen verran, mitä keski-ikäinen herrasmies tarvitsee.

Tanelin tunnelma syntyy asiakkaista ja henkilökunnasta, hyvänpäiväntuttuja kaikki. Rennon viipyilevät iltapäivän keskustelut vaihtuvat illan tulleen perinteiseen karaokeen. Aika usein lavalla nähdään myös kotimaisia legendoja. Monenlaisten pubijuomien lisäksi tarjolla on suolaista huikopalaa. Taneli on oman tiensä kulkija, niin kuin hyvät tyypit usein ovat. Kannattaa tutustua.

Pitkä Taneli on saanut nimensä naapuripitäjässä v.1703 syntyneen Daniel Cajanuksen mukaan. Daniel oli 247,5 cm pitkä. Hän oli maailmanmiehiä, kiersi sirkuksia ja kuninkaallisia hoveja ympäri Eurooppaa. Daniel Cajanus on haudattu Hollantiin, mutta Pitkässä Tanelissa hänelle kilistellään harva se ilta.

Joka ilta karaokea ja säännöllisesti elävää musiikkia (ennen bändiä myös karaoke, klo 22 alkaen).

Karaoke:
su-to klo 19-23
pe-la klo 21-02

Tervetuloa laulamaan karaokea!

Rosso, Kajaani

Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia!

Lapset ja lapsiperheet ovat aina muodostaneet Rosson asiakaskunnan perustan ja heidän viihtymiseensä onkin panostettu. Lapsille ja junioreille löytyvät omat annokset ruokalistalta. Leikkinurkkaus tarjoaa ajanvietettä sekä pikkupuuhaa perheen nuorimmille ravintolakäynnin lomassa. Se mahdollistaa myös vanhemmille hetken hengähdystauon ja nautinnollisen ruokailuhetken.

Kajaanin Rossossa tarjoilemme lounasta arkipäivisin klo 10.45-13.30. Lounas sisältää noutopöydästä runsaan salaattipöydän, päivän keiton, leipäpöydän, ruokajuomat ja kahvin / teen. Pääruoan tarjoilemme annoksittain pöytiin. Lounasvaihtoehtoina myös keittolounas ja päivän pizza!

Tervetuloa nauttimaan!

Tiedustelut ja varaukset:

Kajaanin ja Vuokatin Sokos Hotellien myyntipalvelu

puh. +358 10 783 1100

e-mail:sales.kajaanivuokatti@sokoshotels.fi

 

Tapahtumat
26.7.2019 perjantai

Latin Friday Kajaanin Sulossa

Sulo

Kauppakatu 20, Kajaani
Perjantaisin 12.7., 19.7., 26.7. ja 2.8.

DJ Regon Lynissä
26.7.2019 perjantai

DJ Regon Lynissä perjantaisin

Lyni Dancebar

Kauppakatu 13, Kajaani
pe 12.7., 19.7., 26.7. ja 2.8. Showtime n. klo 23

2.8.2019 perjantai

Latin Friday Kajaanin Sulossa

Sulo

Kauppakatu 20, Kajaani
Perjantaisin 12.7., 19.7., 26.7. ja 2.8.