POROMENU 30.9.–16.11.
Perinteinen Lasipalatsin Poromenu on kunnianosoitus Lapin puhtaalle raaka-aineelle. Sen kanssa maistellaan sopivasti sointuvia makupareja metsän ja maan aarteista.
Alkuun tarjoilemme riimiporoa, sen kanssa täyteläistä Västerbotten-juustoa sekä raikasta rosmariinipuolukkaa. Pääruoaksi glaseerattua poron entrecôtea, maa-artisokkaohrattoa ja pikkelöityjä kantarelleja. Saatavilla on myös tietysti poronkäristystä!
Makean päätöksen täydelliselle aterialle taikoo lakritsajäädyke sitruunacurdilla, mustikalla ja timjamilla.
Katso kaikki Riistaviikkojen menut »
Unohtumattoman elämyksen takaamiseksi suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Varaa pöytä »
Näissä ravintoloissa
- Mannerheimintie 22-24, 00100, Helsinki