Minne menisi afterworkeille Hämeenlinnassa?

Oluelle, viinille vai syömään? Hämeenlinnasta löydät monia viihtyisiä paikkoja vaihtaa vapaalle. Tule tutustumaan toimipaikkoihimme ja saatat löytää uuden suosikkisi!

Amarillo

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Amarillo onkin loistava paikka afterworkeille! Tervetuloa!

Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna

Le Blason

Le Blason on tuulahdus yrttien tuoksua ja pieni pala Ranskaa kauniin Vanajaveden rannalla. Työpäivä vaihtuukin täällä mukavasti vapaalle herkullisen ruoan ja viinilasin yhteydessä.

”Arvoisa Vieraamme! Samalla kun sydämestämme toivotamme teidät tervetulleeksi, pyydämme teiltä yhtä asiaa. Laulakaa jos teitä laulattaa, puhukaa jos teillä on sanoja. Tehkää miten ikinä haluatte, viinillä tai ilman. Meidän intohimomme on se, että juuri te olette Vieraanamme. Lähtekää ovesta hyvä maku suussa ja tulkaa jälleen takaisin!”, Ystävällisesti, Le Blasonin henkilökunta.

Possentie 7, Hämeenlinna (Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä)

Voudin Kellari

Voudin Kellari on keskustapubi, jossa voi nauttia kiireettömästä tunnelmasta ja laadukkaista juomista. Korkeatasoisen olut- ja siiderivalikoiman lisäksi tarjolla on pientä purtavaa. Tiskin takaa löytyy Hämeen rautaisimmat cocktailammattilaiset, joten kannattaa kokeilla myös kekseliäitä juomasekoituksia. Täällä seurataan myös aktiivisesti urheilua ja sportti on iso osa Voudin Kellarin rentoa tunnelmaa. Pelejä voi seurata telkkareista sekä screeneiltä. Tervetuloa viihtymään!

Sibeliuksenkatu 3, Hämeenlinna

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN