5 x Helpot pikkujoulut ystäville Helsingissä – Katso vinkit!

Pikkujoulut 2023 - Katso vinkit!

Pikkujoulut on hyvä syy kerätä ystävät kasaan pitkästä aikaa. Tekemisen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, vaan tärkeintä on yhdessäolo. Katso viisi ideaa helppojen pikkujoulujen järjestämiseen!

1. Rento oluttasting porukalla

Oluenmaistelu on kivaa vaihtelua tavalliseen illanviettoon. Lähde maistelemaan ystävien kanssa tšekkiläisiä oluita Vltavaan, belgioluita Belgeen, kotimaisia pienpanimo-oluita Kaislaan tai asiantuntijoiden suosikkeja OlutHuoneeseen. Osa tastingeistä täytyy varata etukäteen edellisenä päivänä.

Katso kaikki tastingit »

2. Kierrä nähtävyyksiä Jouluratikan kyydissä

Jouluinen SpåraKOFF on nopein tie pikkujoulutunnelmaan! Ihastele maisemia ja siemaile glögiä joulumusiikin soidessa taustalla. Jouluratikka kiertää keskustassa nonstoppina 22.11.–23.12. keskiviikosta lauantaihin klo 14–20. Ajelua ei tarvitse varata etukäteen, vaan liput ostetaan paikan päältä. Hyppää kyytiin Mikonkadun pysäkiltä ja nauti matkasta!

Katso aikataulu ja hinnat »

3. Vietä pikkujouluja brunssilla

Ruokaa, viiniä, ystäviä... Alkaa kuulostaa ihan pikkujouluilta! VENNin suosittu All Day Brunch on herkkusuun valinta rentojen pikkujoulujen viettoon. Brunssi on nimensä mukaan tarjolla aina ja saatavana myös vegaanisena.

Katso menu »

4. Tunnelmallinen illanvietto Belgessä

Belgeen kannattaa suunnata heti iltapäivästä, sillä tarjolla on loistavat After Office -edut ma–pe klo 15–18. Uppoudu Kirjastobaarin nojatuoliin ja rentoudu parhaassa seurassa. Iltaa voi jatkaa nauttien belgialaisista herkuista: simpukoista, vohveleista, juustoista ja suklaasta. Sekä tietysti belgialaisesta oluesta!

Katso After Office -edut »

5. Koe elämyksellinen cocktailbaari Tornissa

Kauniisti sisustettu American Bar on yksi Helsingin upeimmista cocktailbaareista. Se sijaitsee historiallisen hotelli Tornin kupolikaton alla – samalla paikalla, jonne se avattiin vuonna 1960. American Bar on hakenut inspiraatiota amerikkalaisten esikuvien huolettomasta elämänasenteesta ja tarjoilee klassisia juomia omalla modernilla twistillään. Kaikki ainesosat, kuten siirapit ja marjapölyt, valmistetaan käsityönä omassa keittiössä.

Tutustu »

Lue myös: Missä voi pelata lautapelejä Helsingissä? Listasimme pubit ja baarit

Pikkujoulut 2023 - Katso vinkit!

Pääkaupunkiseudun ravintoloista löydät lukuisia mahdollisuuksia erilaisten pikkujoulujen viettoon – työporukalla, ystävien kanssa tai perheen kesken. Katso ideoita pikkujouluihin ja varaa!

Katso ideoita

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite:

Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Postiosoite:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Y-tunnus:

0116323-1

Myyntipalvelu, pääkaupunkiseutu

0300 870 020 (arkisin klo 8.00-18.00)

51 snt/min + pvm/mpm

Myyntipalveluiden yhteystiedot, koko Suomi

SOK:n puhelinvaihde

010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00)

0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Palaute


Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla