TOP 5 terassit Helsingissä

Helsingin terassiopas 2024

Listasimme kaupungin parhaat terassit, joilla nautitaan kesästä. Tervetuloa seurustelemaan, nautiskelemaan ja siemailemaan aurinkoa!

1. 10. Kerros

Ainutlaatuinen näköalaterassi keskellä Helsinkiä! Original Sokos Hotel Vaakunan ylimmässä kerroksessa sijaitsevan ravintola 10. Kerroksen terassi tarjoaa upeat panoraamanäkymät Helsingin keskustan vilinään. Keskeisen sijainnin ja upeiden maisemien lisäksi terassin ruoka- ja juomapuoli on vertaansa vailla. Katso lisää »

2. Kappeli

Kappelin aurinkoinen terassi on yksi kaupungin suurimmista. Voit nauttia terassilla juomien lisäksi myös kaikkia à la carte -listan annoksia ja kahvilan herkkuja. Vastapäätä sijaitsevalta Espan lavalta kaikuvat usein jazzin, rockin ja bluesin rytmit. Katso lisää »

3. Ateljee Bar

Ikonisen Ateljee Barin kattoterassilta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät yli Helsingin. Kirkkaalla säällä voit nähdä täältä aina Tallinnaan saakka. Aurinko paistaa Ateljee Barin terassille ihanasti koko päivän ja terassi on auki aamusta iltamyöhään. Katso lisää »

4. Memphis Hakaniemi

Hakaniemen parhaalla paikalla sijaitsevalla Memphisin terassilla aurinko paistaa ja raikas juoma kuplii lasissa. Eikä nälkä pääse haittamaan menoa, kun voit valita minkä tahansa annoksen terassilla nautittavaksi. Tervetuloa myös koirakaverin kanssa! Katso lisää »

5. Salve

Tori, kauppahalli ja meri – Salven terassi sijaitsee upeassa paikassa Hietalahden rannassa. Turise tuttujen kanssa, nauti lounaasta tai paistattele auringossa ihmisvilinää seuraten. Salve on todellinen "pakko nähdä" -ravintola! Katso lisää »

+ Tietysti legendaarinen Mummotunneli!

Kaikkien terassien rento mutsi, joka rakastaa pitää hauskaa ja nauttia täysin rinnoin Suomen lyhyestä kesästä! Mummotunneli yhdistää korttelin ravintolat yhdelle terassille, eli tarjolla on ruokaa lounaasta illalliseen. Iltaisin Mummotunneli täyttyy juhlijoista – bilebändit ja DJ nostavat tunnelman katt... taivaaseen. Tämä paikka on itse koettava! Katso kesän keikat »

Katso myös: Näille terasseille koiran kanssa »

Helsingin terassiopas 2024

Löydä lisää lähelläsi olevia terasseja ja inspiroidu Raflaamon terassivinkeistä.
Katso terassiopas

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN