PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Prisma, Kuopio

Kahvittelu piristää

Prisman ravintolamaailmaan on helppo pistäytyä ostosten välissä joko syömään tai nauttimaan kupillinen tuoretta kahvia ja pullaa. Hesburger, Buffa sekä viihtyisä koko perheen kahvila Presso tarjoavat eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja.

Piipahda Pressoon virkistävälle kahville ostosreissun lomassa. Valikoimiin kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä erikoiskahvivalikoima.  Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja se tarjoaa mukavan lepohetken kiireen keskelle – Presso on sinua varten! Tiesithän, että asiakasomistajana saat Pressosta bonusta myös joka suupalasta!

Tervetuloa kahvittelemaan ja herkuttelemaan!

PizzaBuffa Prisma, Kuopio

PizzaBuffa – Helppo ja nopea!

Prisman ravintolamaailman Buffaan on helppo pistäytyä ostosten välissä syömään. PizzaBuffa on mutkattoman mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin maanantaista perjantaihin tarjoamme kotiruokalounasta kello 10.30–14. Meiltä saat myös isot perhekokoiset pizzat kätevästi mukaan! Kysy Buffa-passiamme, jolla joka 11. ateria tai pizza ilmainen! Nauti niin paljon kuin mielesi tekee ja kerää bonusta joka suupalasta!

Keittiö menee kiinni puoli tuntia aiemmin ennen sulkemisaikaa.
ma-ke klo 19.30 ja la-su klo 18.30

Tapahtumat
22.5.2018 tiistai

Public Cornerin Musabingo tiistaisin

Public Corner Keskustori, Tampere

Keskustori 5, Tampere
Tervetuloa pelailemaan tiistaisin klo 19.

23.5.2018 keskiviikko

Baaripähkinä

Amarillo, Mikkeli

Hallituskatu 5, Mikkeli
Joka keskiviikko Baaripähkinä Amarillossa klo 19!

25.5.2018 perjantai

Baaribingo @ Amarillo

Amarillo, Mikkeli

Hallituskatu 5, Mikkeli
Joka perjantai Baaribingo Amarillossa klo 20!