Marinan noutopöydät
Kruunaa tilaisuutesi näyttävillä ja herkullisilla tarjoiluilla! Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme, puh. 0300870040 (arkisin klo 8.30-16.30). Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Noutopöytävaihtoehdot huhti-heinäkuu
Järjestätkö tapahtumasi kevään ja kesän taitteessa? Silloin nämä noutopöytävaihtoehdot sopivat erinomaisesti juhliisi!
Noutopöytävaihtoehdot elo-marraskuu
Järjestätkö tapahtumasi, kun illat alkavat taas hämärtymään ja tila loistaa kynttilänvalossa? Silloin nämä noutopöytävaihtoehdot sopivat erinomaisesti juhliisi!
Noutopöytävaihtoehdot joulu-maaliskuu
Järjestätkö tapahtumasi talvella, kun lumi narskuu kenkien alla ja sielua lämmittävät annokset ovat vieraidesi mielessä? Silloin nämä noutopöytä vaihtoehdot sopivat erinomaisesti juhliisi!
Lisäjälkiruoka
Täydennä noutopöytääsi jälkiruoalla! Valitse suosikkisi alla olevista vaihtoehdoista. Saatavilla vain salaattibuffet, noutopöytä- ja buffetmenujen yhteyteen. Hinta per henkilö.
Buffet vaihtoehdot juhliin
Minimi henkilömäärä 50.
Kevyeen nälkään ja yhdessä oloon
Minimi henkilömäärä 15.
Salaattibaari
Salaattibaari on valinnaissalaattibuffet, jossa saat valita useista vaihtoehdoista mielesi mukaan yhden, kaksi tai kolme eri salaattia. Minimi henkilömäärä 12.
SALAATIT:
Maalaissalaattia: raikasta salaattia, papuja, marinoitua perunaa, oliiveja, keitettyä kananmunaa ja paahdettua pekonia *
Paahdettua punajuurta, aurajuustoa, pinaattia ja hunajapaahdettuja auringonkukansiemeniä *
Savustettua lohta, avocadoa, kvinoaa ja granaattiomenaa *
Korianterilla maustettua nuudelisalaattia, sokerihernettä, mangoa ja katkarapuja *
Paahdettua paprikaa, kesäkurpitsaa, munakoisoa ja rucolasalaattia, grillattua halloumia sekä paahdettuja pinjansiemeniä *
Fetajuustosalaattia: rapeaa salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, marinoitua punasipulia, fetajuustoa ja mustia oliiveja *
Caesar-salaattia, grillattua kanaa ja valkosipulileipäkrutonkeja *
Versosalaatteja, cantaloupe-melonia, grillattua tofua sekä granaattiomenaa *
Tabbouleh-salaattia ja paahdettua maalaiskananpoikaa *
Bufala-mozzarellaa, tomaattia, marinoitua punasipulia ja basilikaa *
KASTIKKEET:
Lime-jugurttikastike *
Tzatsiki *
Pesto *
Ananas-punasipulisalsa *
Hummus *
LEIVÄT:
Rosmariini-focaccia *
Kiviarinaleipä *
Hapanjuurileipä *
Cruise with me - Välimeren valloitus
Minimihenkilömäärä 30.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.