Kiisan jouluaatto 24.12.
Kiisan jouluaatto 24.12.
Klo 15 kattaus sis. joulubuffetin aikuinen 85€, S-etukortilla 79€. Lapset 3-15v. 39€, S-etukortilla 35€. Ruokajuomat ostettavissa erikseen.
Klo 18 & 21 kattaukset sis. joulubuffetin juomapaketilla (alkukuohuviinin 12 cl,
kaksi juomalistalta valittua juomaa ja lapsille kaksi alkoholitonta juomaa ) aikuinen 115€, S-etukortilla 99€. Lapset 3-15v. 50€, S-etukortilla 42€.
Jouluaaton buffet
Leipäjuustosalaattia L, G
Rosollia ja punajuurikermaa L, G
Metsäsienisalaattia L, G
Caesarsalaattia L
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja saksanpähkinää G
Lämminsavulohta L, G
Graavattua lohta ja hovimestarin kastiketta L, G
Mätiä, smetanaa ja punasipulia L, G
Katkarapuskagenia L, G
Kylmäsavulohi moussea L, G
Sillivalikoima L, G
Härkäpastramia ja punasipulihilloketta L, G
Savuporomoussea ja ruissipsit L
Naudan paahtopaistia ja piparjuurikastiketta L, G
Poropate L
Joulukinkkua ja talon sinappia L, G
Jouluinen leipälajitelma & levitteitä
Poronkäristystä ja pottuvoita L, G
Paahdettua kuhaa, herneitä ja sahrami beurre blanc L, G
Porkkana- ja lanttulaatikkoa L, G
Tillivoilla maustettua perunaa L, G
Hunajaisia uunijuureksia L, G
Kasvisvaihtoehtona linssi-kasvispaistoksella
täytettyä myskikurpitsaa VEG, G
Suklaa financier ja hasselpähkinä mousse L, G
Kaneli creme brulee L, G
Juustolajitelma, hedelmiä, hilloja ja keksejä
Makeisia, marmeladeja ja piparkakkuja
Kahvi, tee, glögi sekä kaakao
Erityisruokavaliot huomioidaan ennakkotilauksesta ja
vegaaninen menu saatavilla pöytiintarjoiluna.
Kaikissa kattauksissa vierailee joulupukki.
Varaa pöytä klo 15.00, 18.00 tai klo 21.00 kattauksiin:
puh. 016 3215 500 (ma-pe 9.00 - 16.30)
sales.levi@sokoshotels.fi
tai verkkosivuiltamme https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/kittila/kiisa-levi/varaa
Jouluaaton buffet
Jouluaaton buffet
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.