Lounas vko 4, 23.1. - 29.1.
torstai 26.1.
Lounas: 11:00-14:00.
Pippurikastiketta, kasviksia ja ranskalaisia perunoita.
Marinoitua fenkolia ja punasipulia, kevätsipulia ja tomaattia kermakastikkeessa.
perjantai 27.1.
Lounas: 11:00-14:00.
Paneroitu porsaanleike, ananassalsaa, raikas salaatti ja ranskalaisia perunoita.
Katkarapuja ja kylmäsavulohta pestokastikkeessa.
Tarjolla koko viikon lounasaikoihin
Aurinkokuivattua tomaattia pestokastikkeessa
Kasviksia ja paahdettuja perunoita.
Prinsessasalaattia, cantaloupemelonia, pisaratomaattia, vihreitä oliiveja, marinoitua punasipulia, vadelmavinegrettea ja paahdettuja siemeniä.
Valitse pääraaka-aine:
• Broilerin rintafilee
• Katkarapu
• Lämminsavulohi
• Pariloitu vuohenjuusto
• Rosson kasvispyörykkä VE
• Tonnikala
• Valkosipulimarinoitu herkkusieni
Valitse kastike:
• Aioli VE
• Balsamico
• Bianco
• Caesar
• Lime-jogurtti
• Oliiviöljy
• Paprikahillo
• Vadelmavinegrette
• Vihreä pesto
• Viikunahillo
• Yrttiöljy
Valinnan mukaan 3 täytettä:
• Kinkku
• Pepperoni
• Pekoni
• Bolognese
• Broileri
• Tonnikala
• Katkarapu
• Pisaratomaatti
• Aurinkokuivattu
tomaatti
• Herkkusieni
• Ananas
• Kevätsipuli
• Vihreä oliivi
• Tuore rucola
• Pizzajuusto
• Parmasanjuusto
• Mozzarella
• Vuohenjuusto
• Sinihomejuusto
• Paprikahillo
• BBQ-kastike
• Bianco-kastike
• Aioli VE