Kappelin Bliniviikot 8.1.–29.3.
Kappelin Bliniviikot 8.1.–29.3.
Kappelin bliniviikoilla on pitkät perinteet aina tsaarinajoilta asti. Kuohkeat blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa, jolloin niihin syntyy oikeanlainen rapea ja paksu kuori. Kappelin blinipaletti sisältää useita herkullisia täytteitä muikunmädistä metsäsienisalaattiin. Katso alta tämän vuoden blinimenu ja varaa pöytä!
Blinien makupariksi raikasta kuplivaa
Valkoviinit ja samppanjat sopivat loistavasti blinien seuraksi. Elegantin mausteinen Philippe de Nantheuil Brut -samppanja leikkaa hapokkuudellaan hyvin blinien rasvaisuutta luoden tasapainoisen makuelämyksen. Oluen ystäville oheen sopii mainiosti myös raikas 1664 Blanc Lager.
Tervetuloa herkuttelemaan blineillä!
Alkuun
Alkuun
Pääruoaksi
Pääruoaksi
Blinit saatavilla myös gluteenittomana versiona
Jälkiruoaksi
Jälkiruoaksi
Blinimenu
Blinimenu
Juomasuositus
Juomasuositus
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.