Siirry pääsisältöön

Kappelin Bliniviikot 8.1.–29.3.

Kappelin Bliniviikot 8.1.–29.3.

Kappelin bliniviikoilla on pitkät perinteet aina tsaarinajoilta asti. Kuohkeat blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa, jolloin niihin syntyy oikeanlainen rapea ja paksu kuori. Kappelin blinipaletti sisältää useita herkullisia täytteitä muikunmädistä metsäsienisalaattiin. Katso alta tämän vuoden blinimenu ja varaa pöytä!

Blinien makupariksi raikasta kuplivaa

Valkoviinit ja samppanjat sopivat loistavasti blinien seuraksi. Elegantin mausteinen Philippe de Nantheuil Brut -samppanja leikkaa hapokkuudellaan hyvin blinien rasvaisuutta luoden tasapainoisen makuelämyksen. Oluen ystäville oheen sopii mainiosti myös raikas 1664 Blanc Lager.

Tervetuloa herkuttelemaan blineillä!

Varaa pöytä »

Alkuun

Alkuun

Pääruoaksi

Pääruoaksi

Blinit saatavilla myös gluteenittomana versiona

Jälkiruoaksi

Jälkiruoaksi

Blinimenu

Blinimenu

Juomasuositus

Juomasuositus

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

Sali aukeaa ma-pe klo 11 ja la-su klo 12

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut