10. Kerros Menu
Alkuruoat
Sokerisuolattua lohta, mustaherukkasilliä, Vaakunan skagen, tilliperunoita ja limemajoneesia
Kesäistä salsakastiketta, pähkinää ja hunajaa
Vesimelonia, rucolaa ja hunajavinegretteä
Ananasta, tomaattia, tuoretta kurkkua ja retiisiä
Salaatit ja leivät
Sis.kalaa
Pehmeäksi keitetty kananmuna
Pääruoat
Valkoviini- sahramikastiketta, porkkanapyreetä ja kesäistä salsakastiketta
Perunamuusia, paahdettuja juureksia ja rapukastiketta
Grillattu rotukarjan pihvi, cheddarjuustoa, Aurajuustoa, pekonia, chilimajoneesia ja ranskalaisia perunoita
Aurajuustoa, chilimajoneesia, viikunahilloa ja ranskalaisia perunoita
Yrttiperunaa, broccoliinia ja timjamikastiketta
Porkkanapyreetä ja broccoliinia
Kesäkasviksia, ranskalaiset perunat ja maustevoi
Jälkiruoat
Mascarponevaahtoa ja vadelmakastiketta
Vanilja, suklaa tai vegaaninen vanilja
Menut
Ilmakuivattua kinkkua ja fetasalaattia (L,G)
Pippuripihvi 150g naudan sisäfileestä, Mustaleima-perunagratiinia ja talon pippurikastiketta (L,G)
Suklaakakkua, mascarponevaahtoa ja vadelmakastiketta (L,G)
Uunissa paistettua Briejuustoa ja kesäistä salsakastiketta (G,PÄ)
Paistettua siikaa, perunamuusia, paahdettuja juureksia ja rapukastiketta (L,G)
Vaniljainen Crème Brûlée (L,G)
Kesäinen kasvisceviche (VE,G,PÄ)
Hernekroketit, porkkanapyreetä ja broccoliinia (VE)
Raparperipaistos ja vegaanista vaniljajäätelöä (VE)
Kalalautanen (L)
Grillattua kanan rintafileetä, yrttiperunaa, broccoliinia ja timjamikastiketta (L,G)
Raparperipaistos ja vegaanista vaniljajäätelöä (VE)