Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Butcher & Banker, Vaasa

TYLSYYDEN TEURASTAJA

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta. 

VENN Vaasa

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

 

Tapahtumat
Klamydia, Popeda , Rewell Nights, Vaasa
6.10.2017 perjantai

6.10.17 Klamydia & Popeda, Rewell Center Vaasa

VENN Vaasa

Rewell Center 101, Vaasa
alk. 41 EUR
Rewell Nightsin keikkakalenteri avataan perjantaina 6.10., kun kotikaupungin punk-ylpeys Klamydia jakaa lavan 40-vuotiskiertueellaan viilettävän Popedan kanssa.

Kimm Blom Villa Sandviken
26.10.2017 torstai

Kimmo Blom Show & Dinner Villa Sandvikenisää 26.10.17

Villa Sandviken

Hietalahden Puisto, Vaasa
Alk. EUR 59
Tervetuloa nauttimaan ain utlaatuisesta tunnelmasta, loistavasta ruoasta ja huippuviihteestä!

KPO Rewell Nights: Antti Tuisku & Teflon Brothers
3.11.2017 perjantai

Antti Tuisku & Teflon Brothers, Rewell Center 3.11.17

VENN Vaasa

Rewell Center 101, Vaasa
alk. 37 EUR
Antti Tuisku & bileräpin hittikone Teflon Brothers muuttavat marraskuussa kauppakeskuksen villisti tanssivaksi yleisömereksi!