Lounaat lähelläsi

Villa Sandviken

10:30 - 14:00
Hietalahden Puisto, Vaasa
 • Kanaa salviavoilla ja hernerisottoa 14,90 €
  G L
 • Haukea, crème fraiche -kastiketta ja hernerisottoa 14,90 €
  L
 • Porkkanapihviä ja hernerisottoa 14,90 €
  L

Wazaca

11:00 - 14:00
Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
 • Almuerzo rápido/ Buffet lounas: 10,30 €
 • Almuerzo de la casa/ Kotilounas 11,50 €
 • Almuerzo carne/ Pihvilounas: 13,90 €
 • Almuerzo de en salade/ Salaattipöytä: 10,30 €
 • Ilmainen lounasparkkeeraus
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Amarillo, Seinäjoki

Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.

Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.

Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!

Pöytävaraukset raflaamo.fi, myyntipalvelustamme: 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

Rosso, Vaasa

Vaasan Rosso uudistetaan täysin! 

Vaasan Rosson ilme uudistuu sekä ravintolan sijainti muutttuu. Rosso-ketjun uusi ilme tulee näkyville ja Rosso löytyy syyskuusta lähtien uudesta osoitteesta, kauppakeskus Rewell Centerin toisesta kerroksesta.

Kiitääme kaikkia asiakkaitamme jotka ovat käyneet vierainamme Vaasanpuistikon ravintolassa vuosien varrella, ja toivotamme teidät kaikki trevetulleiksi uuteen Rossoon Rewell Centeriin syyskuussa!

****************************************************************************

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Vaasan Rosso on hyväntuulinen perhe-ja seurusteluravintola torin laidalla. Meillä Mamma tai Papa Rosso pitää huolen niin pienistä kuin isoistakin harraste-tai työporukoista arjen ja juhlan eri tilanteissa.

Tilaisuuksiin, syntymäpäiviin tai vaikkapa kokouksiin meillä on tarjota suosittu kabinetti, johon mahtuu jopa 25-30 henkilöä. Lapsille on oma Onni Oravan ruokalista ja leikkipaikka.
 
Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset italialais-suomalaisista makuelämyksiä rakastavat nautimaan palveluista ja laadustamme, jota olemme  rakastaneet ja eläneet yhdessä Vaasassa 20 vuotta. Rosson parissa tulee tuttuja muistoja lapsuudesta kuten ekat pizzat isin kanssa tai tunnelmointia mukavassa seurassa hyvän viinin ja antipastojen kera.
 
Tapahtumat
Grilli-ilta Kauppatorin Aallossa Seinäjoella
1.9.2017 perjantai

Grilli-ilta Kauppatorin Aallossa Seinäjoella

Ulpu Ruokapirssi

Torikatu 13, Seinäjoki
Lähituottajien laatulihaa ja tuoreita lisukkeita