Lounaat lähelläsi

Pizza & Buffa Limingantulli, Oulu

11:00 - 18:00
Nuottasaarentie 1, Oulu
  • Bbq-broileria L,G 12,50 €
  • Lihapullia pippuri-kermakastikkeessa L,G 12,50 €

Ravintola Ara

11:30 - 15:00
Holstinsalmentie 29, Oulu
  • Päivän keitto, Kermaista lohikeittoa 8,50 €
    G L
  • Päivän keitto, lapsille 5,90 €
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso Zeppelin, Kempele

Olemme jälleen avoinna 14.4. alkaen!

Shoppailun lomassa kannattaa ehdottomasti pitää tauko Zeppelinin Rossossa, joka on välitön ja konstailematon italialaista ruokaa tarjoava ravintola, jonne on aina helppo tulla. 

 
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta!
 
Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @RossoKempele ja Instagramissa @rosso_kempele
Robson´s Oulu SuperPark

SuperParkin yhteydestä löytyvä ravintola Robson's tarjoilee maukkaat lista-annokset, pienet naposteltavat sekä kahvin kanssa maistuvat makeat ja suolaiset kahvileivät. 

Tarjolla on päivittäin uudistuva lounaspöytä ja ihania herkkuja suoraan grillistä. Lounaslistamme sisältää perinteisiä suomalaisia lounassuosikkeja, maittavia pastoja, itämaisia ihanuuksia ja kaikkea siltä väliltä. Monipuolisuus on valttimme!