Lounaat lähelläsi

Presso Limingantulli, Oulu

10:30 - 15:00
Nuottasaarentie 1, Oulu
  • Lounasbuffet 10,90 €
  • Salaattilounas 7,90 €
  • Take-away pizza 10,90 €

Grill it! Oulu

10:30 - 14:00
Kauppurienkatu 24 A, Oulu
  • Kurpitsakeittoa L,G 10,50 €
    G L
  • Puuhiiligrillistä mureaa possua ja chorizo-makkaraa Teriyaki-kastikeessa ja Harissa-jogurttia sekä perunamuusia L 11,80 €
    L
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso Zeppelin, Kempele

Shoppailun lomassa kannattaa ehdottomasti pitää tauko Zeppelinin Rossossa, joka on välitön ja konstailematon italialaista ruokaa tarjoava ravintola, jonne on aina helppo tulla. 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta!

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @RossoKempele tai Instagramissa #rosso_kempele.

Presso Limingantulli, Oulu

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä.

Löydät meidät myös Facobookista, klikkaa TÄSTÄ

Limingantullin Ravintolamaailmasta löytyvät Presso, Hesburger ja Buffa.