Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Submarina

Haluatko kokea jotain ainutlaatuista? Submarinassa juhlasi onnistuu!

Upea ja säkenöivä Submarina Radisson Blu Marina Palacen yhteydessä tarjoaa vierailleen ensiluokkaiset puitteet juhlaan ja hauskanpitoon. Tyylikkyyttä henkivä tila soveltuu niin ison ryhmän kestittämiseen, kuin pienen porukan intiimiin illanviettoon. Haluatko, että iltasi on vieraidesi huulilla vielä vuosien päästä? Väriä vaihtavan katon, näyttämöksi soveltuvan lisätilan ja hohdokkaan marmorilattian avulla loihdimme Turun paraatipaikalle taikaa.

Oletko järjestämässä yrityksellesi korkokenkiä vipattavia cocktail-kutsuja? Kenties puolisollesi pidot merkkipäivän kunniaksi tai miksei hurmaavat häät Turun sykkeessä? Submarina tarjoaa tyylikkään kulissin illanviettoon ja hauskanpitoon. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja makuhermoja mullistavan ruoan ansiosta tilaisuutesi kaupungin ikonisessa Marina Palacessa onnistuu taatusti! Saman katon alta löytyvät muhkeat sängyt ja tunnelmallinen Marina Bar & Lounge luovat yhdessä täydellisen ratkaisun niille ketkä eivät halua juhliaan kotiinlähdöllä lopettaa.

Submarinassa on juuri se, mitä elämästään nauttiva haluaa.

Grill it! Marina, Turku

Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Tapahtumat
14.11.2021 sunnuntai

On aika juhlia Isää!

Rikala Bar&Grill

Asemakatu 15, Salo
Isänpäivän kattaukset klo.12.00 & 14.30 ala carte keittiö palvelee klo.17.00 alkaen