Lounaat lähelläsi

Pizza & Buffa Prisma Mikkola, Pori

12:00 - 18:00
Itäkeskuksenkaari 6, Pori
  • BBQ broileria 12,50 €
    G L
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Pori

ROSSO - hyvässä seurassa

 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista, jotka paistamme elävän tulen uunissamme. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lasten omalta ruokalistalta pienemmätkin herkkusuut löytävät mieluisen annoksen ja ravintolakokemuksen kruunaa hauska leikkinurkkaus. Meillä lapsiperheet viihtyvät.

Rosson löydät Porin torin laidalta aivan kaupungin ytimestä!

Benvenuti – lämpimästi tervetuloa!

Torero Pori

Porin Torerossa tarjoilemme sinulle makuja maailmalta, suoraan hiiligrillimme lämmöstä. Meillä voit piipahtaa tai viivähtää! Nopeampaan piipahtamiseen meiltä löytyy raikkaita drinkkejä ja viinejä sekä ruokalistaltamme tilanteeseen sopivaa pienempää syötävää. Voit myös nauttia olan takaa vaikkapa kolmen ruokalajin illallisesta, tai jakaa annoksia yhdessä seurueesi kanssa: tilatkaa jaettavaksi pöytä täyteen pienempiä tapaksia, tai testatkaa vaikkapa jaettava Toreron Pelti. Myös lapsille löytyy meiltä oma ruokalista. Torero sopii moneen hetkeen ja monenlaisille seurueille - lämpimästi tervetuloa!