Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
UKKO Bistro & Deli

UKKO Bistro & Deli on uusi uniikki ravintolakonsepti Pieksämäen Veturitalleilla. Puitteet ovat upean rustiikkiset joissa viihtyy aamusta-iltaan.

UKKO Bistro & Delin tuotevalikoimasta löydät ihania kahvilatuotteita sekä raikkaan lounaan ja maistuvat á la carte herkut. Tilassa onnistuu pienet rennot kokoukset tai tunnelmalliset perhe- tai yritysjuhlat.

Tervetuloa <3

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Alpo The Food Truck

ALPO The Food Truck on Osuuskauppa Suur-Savon Street Food-konsepti.

Tarina

ALPO The Food Truck on rakennettu perinteiseen amerikkalaiseen Dodge PTH-S600 –linja-autoon. Töysän Linjalta ostettu erikoiskorinen linja-auto on aikoinaan valmistettu Postin käyttöön Lapin haastaviin liikenneoloihin. Myöhemmin linja-auto muunnettiin matkailuautoksi. Se kiersi mm. moottoripyöräkilpailuja Keski-Euroopassa ja toimi kuljettajien tukikohtana. Nyt perinteikäs Dodge on kunnostettu ja rakennettu täysin uusiksi paikallisten yritysten voimin S-ryhmän ensimmäiseksi ruokarekaksi.

Ruoka

Ruokarekassa panostetaan erityisesti ruoan makuun ja siksi Alpoon onkin valittu Mibrasa-puuhiiligrilli. Paras maku saadaan aikaan aidolla tulella sekä sen mukanaan tuomilla aromeilla. Mibrasa-puuhiiligrillin avulla herkut valmistuvat nopeasti ja tarkasti. Puuhiiligrillin uunissa on erittäin tarkka lämpötilansäätö, joka optimoi tehokkaan ja parhaan kypsennystuloksen.

ALPO The Food Truckin ruokatuote on konstailematon ja raikas. Perusajatuksena on, että annoksien pääraaka-aine on vähintään kotimaista, mahdollisuuksien mukaan luomua sekä lähituottajien tuotteita.

Kenelle

ALPO on visuaalisesti näyttävä kokonaisuus ja tuo piristystä katukuvaan - luvassa on suurella sydämellä tehtyä ruokaa sekä ainutlaatuisia hetkiä ALPOn kanssa. Kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita.

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Tapahtumat
20.2.2019 keskiviikko

Baaripähkinä

Amarillo, Mikkeli

Hallituskatu 5, Mikkeli
Baaripähkinä keskiviikkoisin klo 19!

baaribingo, #savonparhaatpikkujoulut, amarillo, bingo, mikkeli
22.2.2019 perjantai

Baaribingo @ Amarillo

Amarillo, Mikkeli

Hallituskatu 5, Mikkeli
Joka perjantai Baaribingo Amarillossa klo 20!

brunssi. aamiainen, lounas, eino, vintti, einon vintti, ravintola, mikkeli
23.2.2019 lauantai

Texas Brunssi

Gastropub Eino

Hallituskatu 3, Mikkeli
Lauantaina 23.2 klo 12-15 katetaan Einon vintin brunssi Texasin tyyliin!