Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Joensuu

Näin poikkeusaikana kun asiakaspaikkojamme on rajoitettu, suosittelemme tekemään meille pöytävarauksen, näin voit varmistaa, että meillä on juuri teille pöytä ravintolassamme varattuna. Ravintolassamme pidämme tarkkaan huolta turvaväleistä ja siisteydestä tehostetusti. Asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa nauttimaan turvallisesti!

 
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen.
 
Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.
 
Tule juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia toimintaamme.
 
Tervetuloa palveltavaksi!
 

Rosso Joensuu  010 762 3430, rosso.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Milla Sointu, milla.sointu@sok.fi

 

 

 

 

Torero Joensuu

Torerossa nautit aidoista espanjalaisista makuelämyksistä sekä lämpimästä tunnelmasta. Ruokalistaltamme löydät perinteiset espanjalaiset tapakset ja maukkaat annokset.

 

 

Näin poikkeusaikana kun asiakaspaikkojamme on rajoitettu, suosittelelemme tekemään meille pöytävarauksen, näin voit varmistaa, että meillä on teille pöytä ravintolassamme varattuna. Ravintolassamme pidetään tarkkaa huolta turvaväleistä ja siisteydestä tehostetusti. Asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Bienvenidos! Tervetuloa!

 

p. 010 762 3523

joensuu.torero@sok.fi

Ravintolapäällikkö Matti Vepsäläinen, matti.vepsalainen@sok.fi

 

Tapahtumat
28.7.2021 keskiviikko

Jouni & Oscu

Romeo ravintolalaiva

Rantakatu 2, Joensuu
Jouni & Oscu ravintolalaiva Romeolla 28.7.2021

29.7.2021 torstai

Rantaretro

Romeo ravintolalaiva

Rantakatu 2, Joensuu
Palmasista tuttu retrotorstai nyt Romeolla torstaisin klo 17-22

30.7.2021 perjantai

Romeon Siesta

Romeo ravintolalaiva

Rantakatu 2, Joensuu
Romeolla juhlitaan Siesta-iltaa aina perjantaisin klo 17-22