Blinejä on syöty Suomessa jo 1800-luvun lopulta asti. Tämä sesonkiherkku juontaa juurensa venäläiseen keittiöön ja niitä onkin aikanaan vain aatelisten pöydissä tarjoiltu. Taikina valmistetaan edellisenä iltana, annetaan kohota yön yli ja blini tarjoillaan tirisevän kuumana suoraa pannulta. Keittiömestarimme ovat valinneet parhaat lisukkeet reunoilta rapeille, sisältä ilmaville blineille. Tervetuloa herkuttelemaan kaupungin parhailla blineillä!

Katso ravintola Kappelin perinteinen bliniresepti»

Valitse paikkakunta
https://laari.sok.fi/documents/624978/0/1801+bliniviikot/4230b2de-ff8a-4c50-86cb-8047cc71e45c?t=1515056121000
474 km

Sulo

Kauppakatu 20, Kajaani
Kartalla
{{pobAddr}}
{{pobOpenNow}} {{pobOpenToday}}