Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava paikka, korona huomioitu, hyvä ruoka, hyvä henkilökunta”
“Kaikki oli Ok”
“Nummelan Rosso - niinkuin kaikki Rossot - ovat sellaisia varmoja valintoja. Kaikki yleensä toimii, niinkuin pitää. Ruoka on hyvää ja aina saa sitä, mitä tilasikin. Laatu on tasaisesti kohdillaan. Vähän jäänyt vaikutelma, että menun valikoimaa on supistettu? Ainakin Nummelan Rossossa jotenkin vähänlaisesti tuntui olevan vaihtoehtoja.”
“Hyvä kononaisuus”
“Hyvää ruokaa, hyvää asiakaspalvelua ja rauhallinen tunnelma.”
“Hyvä ruoka. Hinta kallis silti perheelle.”
“Miellyttävä ilmapiiri hyvä ruoka.”
“Lähellä, hyvä palvelu, hyvä ruoka. Korona tuli ja vähensi minun käyntiä. Hain kotiin pizzoja. Korona kun on ohi, tulemme mieheni kanssa syömään. Kiva sisältä.”
“Hyvää,maukasta ja simppeliä ruokaa. Viihtyisä tunnelma.”
“Maittavaa ruokaa ja nopea, ystävällinen, erittäin hyvä palvelu.”
“Hyvä palvelu,miellyttävä ympäristö. Ruokalista vähän peruslista .”
“Salaattipöytä saisi olla monipuolisempi”
“Kaikki sujui hyvin, ruoka tuli nopeasti ja se oli äärimmäisen hyvää.”
“Ravintola on tunnelmaltaan viihtyisä ja sijainniltaan lähellä. Edellisellä kerralla olimme juhlistamassa merkkipäivää perhemme kanssa ja kerroimme, ettei meillä ole mikään kiire. Alkuruoan tarjoilun jälkeen pääruoat tarjoiltiin kuitenkin jo ennen kuin olimme saaneet alkuruoat päätökseen. Pääruoat tultiin myös korjaamaan välittömästi kun viimeinen haarukallinen oli saatu nautittua. Tyypillisesti laskua saimme kuitenkin odotella vaikka kuinka kauan, siitä huolimatta, että istuimme kassalta nähden ensimmäisessä pöydässä ja olimme jo selkeästi saanut myös juomalasit tyhjiksi. Lopulta menimme maksamaan laskun kassalle. Toiminnasta jäi mielikuva, että käyntimme haluttiin saada nopeasti pois alta. Mielikuva vaihtui kuitenkin laskua odotellessa siihen, että haluttiin pöytien näyttävän täysiltä.”
“Nummelan Rossossa on mahtava henkilökunta!”
“Hyvä ruoka parempi mieli”
“It's good food and good service!”
“Hyvä, nopea palvelu ja ruoka ihan hyvää. Vaikka marketin maisemaa on ihan hyvin pystytty häivyttämään se hiukan kuitenkin leimaa tunnelmaa esim. WC-tilat marketin käytävällä ym. pientä.”
“Hyvä kauppareissun yhteydessä. Ikkunan viereiset pöydät ei ole oikein kutsuvat. Kaupan puolen oven puolella myös vähän rauhattomia pöytiä. Koronakontaktien takia antipastopöytä voisi olla keskeisemmällä paikalla niin ei mene niin tukkoon. Rosson uusin lista on nykyään TODELLA tylsä jos ei syö pizzaa. Ei mitään 'signaturea'. Salaatteina kanacaesar ja vuohenjuustosalaatti? Lehtipihvi possusta?????? Risotot poistuneet. Pelkkiä 'perusravintolaruokia' muutenkin. Vähän yritystä lisää.”
“Miellyttävä henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Rosso oli positiivinen yllätys ilmapiirinsä sekä ruoan puolesta. Ruoka oli oikein hyvää.”
“Pihvi kypsyys ok”
“Ihan mukava vierailu.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä.”
“En yleensä suosittele”
“Nummelan paras lohi”
“Kiva ravintola.”
“Viihtyisä miljöö ja sisustus, asiakaspaikkojen väljyys sekä henkilökunnan asenne.”
“Kiva rauhallinen paikka, hyvä palvelu ja ruoka.”
“Siisti, miellyttävä yleisilme, hyvä paikoitusalue”
“Ystävällinen ja sujuva palvelu ja hyvä ruoka, menu tosin vähän suppea.”
“Nummelassa on vähän ruokapaikkoja, ja Rosso on mielestäni paras.”
“Toivoisin ruokalistaa enemmän edullisia liharuokia”
“Nummelassa ainoa siistimpi paikka”
“Siisti, hyvin sisustettu”
“Palvelu oli mukavan rentoa ja ruoka oli todella hyvää.”
“Hyvä paikka, palvalualtis henkilökunta”
“Kaikki sujui asiallisesti”
“Miellyttävä henkilökunta, nopea palvelu ja maistuva ruoka.”
“Ihana henkilökunta”
“Viihtyisä ja hyvä ruokapaikka, suosittelen.”
“Salaattipöytä oli runsas, söimme lounaan, lounas oli maistuva ja lautasella oli lisäksi runsaasti vihanneksia, kiitos”
“Hyvä ruoka”
“hyvää ruokaa saa aina täältä myös lapsenlapset viihtyy”
“Ravintola vastasi odotuksiani. Hinta laatu suhde oli kohdallaan.”
“Nyt korona-aikaan asiakas- ja henkilökunnan turvallisuus on hyvi huomioitu. Ruoka hyvää ja tunnelma miellyttävä ei lounasbaarimainen”
“Kasvisruoka ok.”
“Erinomainen kasvisruoka lounaaksi, kiitos! Mukavaa saada kasvispyöryköitä, joissa on mössön sijaan aitoa makua :)”
“Palvelu on mutkatonta ja pitsat maistuvia sekä viinilistallla on hinta/latu suhteessa hyviä viinejä. Jälkiruoat ovat ala-arvoisia ja valitettavasti joudumme nauttimaan jälkiruoat muualla”
“Melko kallis paikka, mutta meille sopiva ruokavalikoima, siisti paikka ja ystävällinen henkilökunta houkuttelevat tulemaan uudestaankin.”
“Ravintola ylitti odotukseni sekä ruuan että palvelun suhteen.”
“Siisti, ystävällinen, rauhallinen, asiakasystävällinen”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Hyvä palvelu ja ruoka sekä siisti ympäristö”
“Hyvä, siisti, tilava, luotettava ruokailupaikka ja hyvä, sopiva palvelu. Voi myös järjestää kokouksia. Riittävästi erilaisia pöytäryhmiä valittavaksi erilaisiin tilanteisiin ja seurueille!”
“Rosso Nummela on parantanut sekä palveluaan, että ruoan laatua paljon ensimmäisistä kokemuksistani ravintolan avaamisen aikoihin, jolloin ruoka oli suorastaan ala-arvoista hintaan nähden. Myös palvelu oli alkuun jäykkää ja tila epäsiisti. Harmikseni jouduin kuitenkin toteamaan, että vaikka parannusta on tapahtunut palvelussa ja ala carte annoksien laadussa, salaattien noutopöytä ala-arvioi ruokailijan edelleen. Salaattipöydän tarjonta ei vastaa ala carten tasoa - ei lähimaillekaan. Pöytä oli epäsiisti ja se ikuinen juttu, mikä aina laskee ravintolan tasoa on ne noutopöydässä olevat öljyt ja muut salaattiin tarkoitetut liemet, joiden pullot ovat likaisia ja tahmeita. Eikä se lika ole niihin tullut viimeisen puolen tunnin aikana... Salaattipöydän kun vielä saisi vastaamaan muuta tasoa, niin olisin todella tyytyväinen tähän ravintolaan. Asiakasomistajaviini oli sattumalta yksi minun lempiviineistäni, joten se ilahdutti! Kaiken kaikkiaan edellisin kokemus oli positiivinen ja koronankin aikaan kiva, että vielä pääsee ulos syömään.”
“Ihan ok paikka.”
“Hyvä ja hieno ravintola jollaista minä (me) arvostamme.”
“Kaikki oli hyvin”
“Hyvät ruuat ja hyvä palvelu”
“Erinomaiset pizzat.”
“Ihan ok lista”
“Viihtyisä paikka, hyvää ruokaa”
“Kaikki mennyt aina hyvin! Annoin mahdollisuuden Nummelan rossolle vaikka Hyvinkään willan rossossa kaikki meni mönkään.”
“Siisti ravintola ja nopea palvelu. Kätevästi automatkan varrella jos ajaa Helsingistä kohti Forssaa... matkalla ei paljon vaihtoehtoja.”
“Oli hyvä ruoka”
“Mukava kokemus. Tosin meidän lisäksi oli vain yksi asiakas, joten en osaa sanoa miten kokemukseni olisi tuntunut ruuhka-aikana.”
“Suosittelen yleensä vain jos kaikki on täydellistä”