Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ja ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja samalla voi halutessaan asioida myös kaupassa.”
“Hyvä sijainti.”
“Joustava ja mukava tunnelma.”
“Yhden käynninperusteella on vaikeata perustella tarkemmin. Seuraavan käynnin jälkeen osaan antaa palautetta paremmin.”
“Rosso on hyvä lisä Nummelan ravintolatarjontaan, oikeastaan ainoa kunnollinen illalla arkisin auki oleva ravintola, josta saa monipuolisesti erilaista ruokaa. Kehittäisin kuitenkin menyytä siten, että olisi myös mahdollisuus esim.ottaa puolikas pizza ja salaattia, ylipäätään ehkä enemmän myös kevyitä vaihtoehtoja. Jotain toasteja esim.salaatin kanssa, jos ei halua koko isoa ravintola-annosta. Myös lähiruokaa/paikallisia tuottajia voisi suosia. Kevyempää, paikallisempaa, moderninpaa, esim. Joku pieni pasta plus salaatti, tai neljä annosta, joista 1 pizzapala ja muut osat terveellisempiä.”
“En usein suosittele ravintoloita, mutta jos kysytään missä syödä, ehdottaisin kyseistä ravintolaa”
“Erikoisruokavalio oli hyvin merkitty ja pastankin sain gluteenittomana mikä harvinaista, suosittelen kaikille keliaakikkoystäville, kuten muillekin kamuille. Hintaa voisitte tosin grillin tuotteissa laskea...”
“Paras Nummelassa”
“Mukava paikka tunnelmaltaan, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. =)”
“Hintataso liian korkea ruokaan nähden. Annos oli melko pliisu, vähän kasviksia ja aika yksipuolinen (sianselkä tms). Lautasella saisi olla enemmän kasviksia. Nyt koin aterian 10 e arvoiseksi kun se maksoi noin 20 e”
“Helppoo ja mukavaa palvelua”
“Ensimmäisen kerran jälkeen palvelu parantunut, samoin ruuan laatu. Hiukan sai odottaa tarjoilijaa, jotta voi pyytää laskua.”
“Palvelu oli sujuvaa”
“Menee turhan aikaisin kiinni illalla.”
“Meillä oli todella mukava olla. Meidät otettiin ihanasti vastaan,sekä tilaus sujui hyvin. Ruoka oli maustui hyvin.”
“Ensimmäinen kokemukseni oli erittäin hyvä. Ruoka tuli nopeasti ja oli maukasta ja riittoisaa. Osa ruuista oli yllättävän hintavia, mutta kuitenkin ravintolahinnastoon suhteutettuna sopivia. Yllätyin myös S-etukorttitarjousten vähyydestä ruokalistalla.”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus.”
“3 käyntiä ja aina onnistunut”
“Ystävällinen palvelu, miellyttävä miljöö”
“Rosso oli hyvä, jopa yllätti meidät (vaimo ja minä). Ruoka oli hyvää ja palvelu samoin. Ympäristö rauhallinen ja tunnelman aistii vieläkin.”
“Olen jo suositellut, ruoka oli hyvää ja edullista. Mukava kokemus.”
“Hyvää ruokaa, ystävällinen henkilökunta, nopea palvelu.”
“Päätimme tulla uudelleenkin”
“Kaikki sujui kuten lounasajan ruokailussa pitääkin. Mukavaa kun tilauksen jälkeen ruokalistat esillä pöydällä niin voi suunnitella seuraavan kerran syömislistaansa!”
“Perus hyvä ruokailupaikka.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Lasten ruuat suhteellisen kalliita verrattuna muihin lounaspaikkoihin, jossa lapset syövät joko ilmaiseksi tai muutamalla eurolla. Lounaalla ei taida edes olla vaihtoehtoa lapsille.”
“Raikkaat, hyvät salaatit ja hyvä lounasvalikoima.”
“Ruoka maittaavaa, henkilökunta-alennus vaikuttaa myös”
“Vähän laajempi ruokalista”
“Hienosti hoitui myös lasten allergioiden huomioiminen. Tarjoilija oli jopa etukäteen selvittänyt jälkiruokavaihtoehdot, mikä ilahdutti meitä kaikkia.”
“Olen Rossoon erittäin tyytyväinen.”
“Hyvä sijainti ja mukava ilmapiiri.”
“Siisti paikka ja ystävällinen henkilökunta”
“Perustason ruokailuravintola. Hieman kolkko tunnelma, vähän väkeä syömässä tuolloin.”
“mukava henkilökunta”
“Käynnin perusteella??”
“Hyvä siisti paikka. Hyvällä paikalla”
“Ruoka oli hyvää mutta salaattipöytä suppea ja niukka tuore vihanneksista. Enemmän tomaattia salaattia fetajuustoa esim kurkkua melooneja ym tuoreita kauden vihanneksia”
“Hyvällä paikalka, toimii nopeasti.”
“Tuntui mukavalta ja on S-ravintola.”
“Hyvää perusruokaa, suht edullisesti”
“Pidän Rosson ruoista.”
“Ei yhtä viihtyisä paikkana kun edeltäjänsä.”
“Salaattipöytä ei ollut hyvä”
“Kaikki sujui loistavasti”
“Perus Rosso tyylinen ok”
“Siisti, nuorekas, kohtelias ja avulias henkilökunta”
“Kannattaa etukäteen katsoa netistä mitä on lounaslistalla.”
“Vihreä salaatti/salaatin lehdet olivat yllätyksekseni todella huonokuntoisia: vaaleita/kellastuneita ja vanhan näköisiä. Yleensä Rossossa on ollut suhteellisen hyvä salaattipöytä. Lisäksi siika/muusiannos oli minusta melko pieni, vaikka olen hoikka, keskipituinen naishenkilö toimistotyössä.”
“Kivasti sisustettu, ruoka oli hyvää ja mukava henkilökunta.”
“Vastaamani elementit olivat odotusten mukaiset .”
“Pienet annokset.”
“Rossosta on hyvä kuva eikä se pettänyt nytkään.”
“Olen jo suositellut.”
“Ett glädjande besök. Verkligt vänlig o trevlig personal, gav sig tid att bli o prata lite small talk vid bordet. Berättade om portionerna osv. Kommer definitivt på nytt!”
“Asiantuntevaa ja mukavaa.”
“Hyvä ruoka, osaava ja kohtelias henkilöstö sekä sijainniltaan hyvällä paikalla”
“Hyvä lounas. Jälkiruoka ala-arvoista. Jälkiruokana haljenneita Domino-keksejä kerrasta toiseen. Muutakin voisi olla tarjolla.”
“En tykännyt muuttuneesta ruokalistasta ja siitä että tarjoilija kävi minuutin välein kysymässä olemmeko valmiit tilaamaan”
“Rosso on hyvällä paikalla - siellä on vaivatonta käydä, mutta kuitenkin se ntaa ripauksen ylellisyyttä tavanomaisen ruokapaikan sijaan. Olen Italia-fani, joten siitä on hyötyä arvioinnissani. Perheruokailujen kannalta hinnat voisivat ollahieman alhaisempia.Italiataustasta huolimatta toivon muutamia tosi suomalaisia ruokavaihtoehtoja, koska esi. minulla on ulkolaisia tuttavia ja kesällä varmaan monella muullakin. Rosso on erinomaisella paikalla esim teemaruokien tarjoamiselle ja arjen juhlistamiselle esim pohjoismaisin ruuin tai vain suomalaisin ruuin. anteeksi näköongelmastani johtuvat kirjoitysvirheet.”
“Aivan mahtava palvelu ja maistuva ruoka :)”