Kahvittelu piristää! Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,5)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Helppo tulla. Siisti.”
“Kiva ja viihtyisä pikku kahvila..tuotteita sopivasti sekä suolaista että makeaa.”
“Homma hoitui”
“Hyvä kahvila, suosittelin jo kavereilleni ja kävimmekin siellä sitten kahvilla”
“Aivan ihana kahvila. Herkulliset leivonnaiset, loistosijainti ja kiva tunnelma”
“Kiva paikka ja ystävällinen henkilökunta”
“Plussaa hyvästä sijainnista ja laajoista aukioloajoista, mutta tarjolla olevien tuotteiden valikoima on melko suppea verrattuna pariin muuhun Nummelassa sijaitsevaan kahvilaan.”
“Asiallinen”
“Hyvä ja toimiva kahvila.”
“Hyvä kahvila sopivassa paikassa itselleni. Hyvät ja monipuoliset tuotteet kahvin lisäksi.”
“Viihtyisä, hyvä palvelu, tuoretta leipää”
“Hyvä tuotevalikoima niinkin pieneen kahvilaan. sympaattinen kahvila. Ainut pieni miinus kun ei ikkunaa.”
“Kahvilassa on mukava ja leppoisa tunnelma. Palvelu on ystävällistä.”
“Muuten kiva , hyvä kahvi - espresso . Toivoisin myös pienempiä pullia kahvin kanssa. Itse olin esim syömässä Rossossa ja sen jälkeen jokin pienempi kahvin kanssa otettava olisi ollut mukava”
“hyvät valikoima ja tuotteet kauniisti esillä”
“Mukavasti kauppamatkan varrella. Tietysti olisi itselle säästöä jos ei tuommoisia houkutuksia olisi kauppamatkalla, mutta onhan se mukava joskus istahtaa ja ihmetellä maailman menoa.”
“ihana Lämmin vastaanotto ja lämmin tunnelma. Kotoisa kaunis ja suloinen paikka. Tulen helsingistä aina välillä käymään siellä ja ihastuin oitis tuohon ihanaan paikkaan.”
“Helppo käydä joko kaupassa käynnin yhteydessä tai muuten vain. Siisti eikä liian meluisa, vaikka on kaupan sisällä. Valikoima suppeahko, itse kaipaisin enemmän gluteenittomia tuotteita ja kahvin ja teen lisäksi roobois-juomaa.”
“Otin chailaten eikä maku ollut valitettavasti yhtä hyvä kun muissa paikoissa. Asiakaspalvelu oli hyvää ja kahvila siisti”
“Gluteenittomia tuotteita on mukavasti saatavilla”
“Keittiö ihmisenä minulle jäi hyvä maku paikasta. Broilertasku oli hyvää ja kahvi maistui. Asiakaspalvelija oli nuori tyttönen jolta asiakaspalvelu sujui mallikkaasti. En siis löytynänyt valittamisen aihetta.”
“Siisti, hyvällä paikalla, mukava henkilökunta”
“Mukava pieni kahvila sopivassa paikassa. Sai istua rauhassa ympäristön hälinältä.”
“Hyvä ja asiallinen palvelu.”
“Erittäin viihtyisä ja palvelu altis henkilökunta. Ruoka erittäin hyvää.”
“Jäi vähän kylmä/kolkko fiilis. Tuotteet voisivat olla paremmin esillä tai kerrottu mitä ne sisältävät.”
“Mukava tunnelma: kivat, ystävälliset myyjät. Hauskaa katsella ohikulkijoita. Bonus: iltapäivälehdet. En raaski itse ostaa. Pieni eläke.”
“Capucino on laadukas ja edullinen! Henkilökunta mukavaa ja syötävistä löytyy aina jotain sopivaa. Vuohenjuustorieska oli extratason makuelämys! Todella onnistuneet makuyhdistelmät”
“Syötävät tuotteet tuoreita ja erinomainen valikoima. Cappuccino on automaatista eli ei yhtä hyvä kuin aidolla koneella”
“Todella siisti, valoisa ja viihtyisä kahvila. Erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvät tuotteet.”
“Siisti viihtyisä paikka, mutta tuotteet kyllä aika hintavia”
“--perus”
“Halusimme teetä ja kahvia. Haudutettu tee oli erinomaista. Osa halusi juuri paistettua pullaa. Itse halusin suolaista, löysin 2 vaihtoehtoa. Valintani oli leipä, jossa oli vihanneksia välissä. Oli hyvä. Nummelassa oli tarpeen tämä kahvila, koska ABC.n ja Casalenin kahvilat lopettivat.”
“Oli kiva paikka, laskiaispullaa tultuinnetsimään, mutta sitä ei ollut. Otimme tilalle jonkun muun pullan. Ehkä voisi miettiä kausileivonnaisia tarjontaa”
“Hyvä sijainti, valoisa..”
“Viihtyisä. Hyvällä paikalla.”
“Kahvilan sijainti hyvä, ja sisustus kahvioon sopiva. Tilana kalusteet, ja tiski soviteeu hyvin. Tuoreet pullat arkisin. Kahvivaihtoehto tumma ja vaalea hyvä.”
“Hyvä tapaamispaikka kavereiden kanssa”
“Siisti ympäristö kiva henkilökunta riittävän väljät pöytien välit rento tunnelma.”
“Kaikin puolin miellyttävä kahvila.”
“Helppo mennä, löytyy suolaista ja makeaa, useita kahvilaatuja”
“Hyvä kahvila. Nätti. Sopiva tähän paikkaan.”
“Kahvila spivalla paikalla, siisti”
“Tykkäsin kovasti croissanttoastista (?) ja teevesi oli jopa kuumaa. Liian usein on tuollaisessa pannussa oleva vesi vain hailakkaa. Eli iso + siitä.”
“Kahvilan yleisilme oli mukavan kotoinen. Toivoisin valikoimaan enemmän suolaisia- ja makeita vaihtoehtoja, käydessämme nyt ensimmäistä kertaa iltapäivällä valikoima oli suppea, siitä syystä otimme vain juomat. Toivoisin valikoimaan terveellisiä vaihtoehtoja. Täysjyvä, ruissämpylöitä, smootheja, välipalatuotteita esim. itse tehtyjä marjarahkoja.”
“The espresso is good, and there are power sockets so I can stay there and work for some time.”
“Kiva pikku kahvila joka on selvästi käymisen arvoinen.”