Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,8)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.07.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli maittavaa ja palvelu miellyttävää. Mutta salaattipöydän voisi täyttää useammin, muuten kaikki sopusoinnussa.”
“Salaattipöytä oli melkein tyhjä, vasta meidän jälkeen alettiin täyttämään........ ehkä vähän aiemmin olisi parempi.”
“Kohtalaisen laimean makuinen ruoka. Raastepöytä ei kovin kummoinen ja leivän/patongin päälle ei levitettä. Hinta/laatusuhde on aika kova, ravintolan hinnoilla luulisi saavan paljon parempaa ruokaakin.”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka.”
“Ystävällinen henkilökunta, viihtyisät siistit tilat ja hyvä perus ruoka”
“Ruokavalikoima voisi olla laajempi. Esim alkupaloissa voisi olla muutakin, esim juustolautanen. Sellaista mukavaa naposteltavaa.”
“Varkaudessa on vähän etenkin talvisaikaan ruokaravintoloita, Rossoon on helppo mennä. Runsaanpi lista kuin Oscarissa.”
“arkisin heti klo 17 jälkeen rauhallista ja hiljaista, ruoka tuli nopeasti ja kuuman pöytään”
“ravintolan yleisilme alkaa olla kulunut ja nuhjuinen, kaipaisi siistimistä ja nykyaikaistamista. pöydillä olevat paperiset ruokalistat, jotka toimittavat liinojen virkaa kannattaisi vaihtaa jokaisen asiakkaan jälkeen. pöydälläni oli likaantuneet ruokalistat, joita oli epämiellyttävää käsitellä”
“Siisti kokonaisuus, mennyt parempaan suuntaan.”
“Mukava henkilökunta”
“Poikkeuksellisen ystävällinen ja iloinen vastaanotto ja palvelu työvuorossa olleen henkilön toimesta”
“Hyvä ruoka ja reipas henkilökunta”
“Paikka kaipaa raikasta stailausta.”
“Asiantunteva henkilökunta,ihana tunnelma, ja kokonaiskokemus on toimiva”
“Hyvä palvelu, maukasta ruokaa”
“Hyvä asiakaspalvelu.”
“maukas ruoka. pieni annoskin tuotiin nikottelematta, eikä tyrkytetty syömään enempää. ystävällinen palvelu. kohtuu hinnat.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“Rauhallinen paikka syödä ystävän kanssa eikä kiire minnekkään, ei häädetty pois vaan annettiin rauhassa syödä ja keskustella.”
“Valikoima on pienentynyt ruokien suhteen”
“Todella hyvät pizzat”
“Uusi salaattipöytä on todella olematon, pidin entisestä enemmän.”
“Iloinen ja asiakasystävällinen henkilökunta. Yleisilmeeltään siisti ja vessakin oli siisti. Ainoa haittapuoli että väliaikoina syömisten välissä olisin kaivannut juotavaa mutta silloin ei tarjoilijaa näkynyt”
“Ruokailujen välissä olisin kaivannut suun kostuketta, mutta tarjoilijaa/tarjoilijoita ei näkynyt. En halunnut janoissani lähteä etsimäänkään heitä. Annoskokoja voisi miettiä vähän asiakkaan mukaankin. Itse hoikka oon enkä suursyömäri mut lohiannos liian pieni”
“Hankkikaan ikkunaan verhot! Ikkunapöydissä istuu kuin näyteikkunassa ja näyttää kuin sisustaminen olisi jäänyt kesken; kolkkoa.”