Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Varkauden Rossossa on aina ollut hirmu mukava käydä varsinkin lapsen kanssa, asiakaspalvelijat ottavat lapset hyvin huomioon.”
“Yleisvaikutelma oli myönteinen”
“Pidin kolmen aterian ruuasta paljon. Ainoastaan pääruuan tattikastike ei vastannut muun aterian tasoa. Vaikutti mauttomalta arkiselta ruskealta kastikkeelta. Kakki muu oli hyvän makuisa”
“Oikein hyvä perusravintola. Ainoa miinus oli se, että kun tulimme ravintolaan, jouduimme odottelemaan aika kauan tiskillä ennenkuin näimme ketään henkilökunnasta. Ruoka oli kuitenkin hyvää, ravintola viihtyisä eikä palvelussa ollut muuten moitittavaa.”
“Salaattipöytä hieman ahtaasti sijoitettu, tilat muutenkin hieman ahtaan oloiset, muutoin viihtyisää ja hyvä palvelu.”
“Iloinen meininki”
“Tunnelma oli hyvä ja ruoka oli hyvää”
“Rosso on viihtyisä ja hyvällä paikalla. Henk.kunta on ystävällistä.”
“Ihan ok mitta ei tajunnanräjäyttävää.”
“Olen asioinut Rossoissa jo yli 30 vuoden ajan ja aikaisemmin myös Varkauden Rossossa. Aina olen saanut hyvää, jopa erinomaista palvelus ja hyvää ruokaa.”
“Tervetullut olo, rento ja mukava tunnelma.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää mutta salaattipöytä huono.”
“Siisti, palveleva henkilökunta ja maistuva ruoka.”
“Hain vain muutaman noutopizzan ja otin mukaan salaatin buffetista. Erittäin ystävällinen palvelu ja pizzat olivat hyviä. Lounasaika oli lopuillaan joten salaattipöytä oli jo hieman 'nuhjaantunut' ja osassa kulhoista oli vain jämiä mistä ainoa miinus.”
“Palvelu erittäin hyvää huomaa että kokemuksen mukana on taito ja innostus tehdä työtä täys kymppi! Tilaa oli hyvin samoin ,salaattipöytä oli edustavasti esillä.”
“Mikäli mukana on pieniä lapsia, en voi suositella ravintolaa. Lapsien annoksissa oli perinteisesti nakkeja, ranskalaisia ja lihapullia, kun myös heidän annoksiinsa voisi panostaa ravintosuositusten mukaan.”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta.”
“Ystävällisyys ja ammattitaito”
“Niin kuin edellisellä kerralla,salaatti pöytä voisi olla ru saampi.”
“Vegaanina voin kehua vegaanisia vaihtoehtoja. Niitä oli useampi ja tosi hyviä. Pizza Vegana ehkä paras pizza ikinä minkä olen syönyt. Jälkkäriä toivoisin myös. Sorbetti ei houkuta. Jotain suklaista esim??”
“Listalta puuttuu ns. Pieni purtava. Esim. Iltasella ei voi syödä mitään kovin raskasta”
“Vähän henkilökuntaa, Yksi työntekijä teki kaikki ravintolasalin työt. Hyvä sijainti.”
“Palvelu on nopeutunut aikaisemmista kokemuksista. Aikaisemmin henkilökuntaa oli ihan liian vähän ja ruokaa sai odottaa. Emme siksi käyneet paikassa noin vuoteen, mutta nyt palvelun nopeus yllätti, ruokakin oli hyvää.”
“Ihan hyvä paikka meille. Olin matkalla tyttäreni ja hänen kaksivuotiaiden kaksoispoikien kanssa. Leikkinurkka oli plussana Rossossa ja pojat söivät ensimmäisiä kertoja pitsaa ja loput oli kuulemma syöty kotona. Nyt kun tiedän paikan niin varmaan tulen käymään uudelleen, koska meillä usein vajaa kuudensadan kilometrin ajo kohteeseen jossa käymme.”
“Osa seurueen pippuripihveistä olivat erittäin sitkeitä. Itse söin kanaa joka oli hyvä ja maukas. Myös possu oli hyvä. ??”
“Lista ja salaattipöytä muuttunut parempaa suuntaan.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa”
“Hyvä ruoka,hyvä palvelu”
“Ravintola on rauhallinen ja kodikas. Palvelu ystävällistä ja ruoka erinomaista.”
“Varkauden paras ulkoruokapaikka. Hieman voitaisiin parantaa kasvissyöjien ruokalistaa, jotta olisi enemmän kasvis ja vegaani valikoimaa. Olisi kaveriporukalla kiva tilata monta erilaista kasvisruokaa, ettei kaikkien tartte samoja ottaa.”
“Henkilökunta on aina ystävällistä ja asiantuntevaa. Asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja hänet huomioidaan hyvin.”
“maukasta ruokaa”
“henkilökunta oli ystävällistä ja kohteliasta”
“Palvelu toimii hyvin”
“Viihtyisä ympäristö ja hyvä ruoka”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka ja palvelu!”
“Asiakaspalvelu on luontevaa ja ystävällistä”
“Pizzojen maku ja koostumus olivat muuttuneet huonoiksi. Aiemmin olivat maukkaampaa. Alkupalapöytä oli parantunut tosi paljon”
“Lounasaikaan hyvä alkusalaattipöytä, mukava tunnelma.”
“Ai ollut ystävällinen ja hyvä asiakaspalvelu”
“Hyvvä ruokaravintola keskeisellä paikalla. Erityisen maukkaat pitsat.”
“Kaikki hoitui hyvin.”
“Hyvä palvelu. Maukas ruoka”
“Hyvää ruokaa miellyttävässä ympäristössä.”
“Tarjoilijoita ja kokkeja liian vähän asiakkasmäärän verratuna”
“Ruoka ei vastannut odotuksia”
“Kiitos”
“Viihtyisä perheystävällinen paikka”