Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,5)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä paikka”
“Kauppareissulla kätevä käydä siistissä kahvila/ruokala paikassa tauolla joko syömässä tai kahvilla. Suppean kahvileipävalikoiman toisaalta ymmärrän, mutta kaipaisin hieman monipuolisempaa makeaa kahvileipää valikoimaan.”
“Jälkiruokapöytä oli jälkimmäisellä kerralla suppeampi, näytti siltä että pelkkää jäätelöä oli tarjolla. Astioita popcornille ei ollut tarjolla vaan ne piti käydä pyytämässä erikseen, myöskään mitään välinettä popcornien ottamiseen ei ollut. Karkit, keksit ym mitä aiemmin oli, ei tällä kerralla ollut tarjolla ollenkaan.”
“Hyvä kahvila-ravintola.”
“Hyvä kokemus. Netissä toiseen pääruokaan oli merkattu G (gluteeniton merkintä). Paikalle tultaessa tätä merkintää ei enää ollut eikä ruoka kuulemma ollut gluteeniton. Ikävä yllätys, mutta onneksi toinen pääruuista sopi minulle.”
“Kaikki oli niin hyvää:)”
“Kun kysyin myyjältä ovatko mokkapalat tuoreita hän vastasi tökerösti että me emme myy vanhoja tuotteita. Kannattaa miettiä kuinka ilmaisee asian asiakkaalle. Saman asian voi esittää hyvin monella tavalla.”
“Lounas oli maukas ja hyvin esillä. Ruokailu oli koronarajoituksin hyvin toteutettu”
“Samalla kauppareissulla voi pistäytyä syömään ja kahville. Paikkana se on ihan houkutteleva. ??”
“Halpa ja monipuolinen lounas”
“Kaikki tarpeellinen löytyy”
“Perus buffa evästä. Toimmi jos haluaa syödä nopeasti”
“Pizzat ovat hyviä, mutta muuten ruoka hyvin tavanomaista.”
“Pitsoja kun ei olisi tarvinnut odotella, tämä sama toistuu välillä”
“Ainoa miinus oikeastaan tulee muuttuneesta pizzavalikoimasta. Vuohenjuustopizza ei välttämättä ole kaikkien makuun.”
“Hyvää ruokaa. Limpparit tosin on vähän mauttomia, geneerisiä halpamerkkejä.”
“Todella ystävällinen palvelu ja ruoka oli erittäin hyvää! Menen varmasti uudestaan ja galuan viedä lapseni Buffaan syömään.”
“Viime käynnin perusteella paras ruokapaikka Varkaudessa. Buffet. Aivan mielettömän hyvää, kaikki... Kävin kiittämässä, oli todella iloinen asiakaspalvelija, kiitteli, toivotti tervetulleeksi uudestaan.”
“Siisti ja moderni yleisilme, henkilökunta ystävällistä ja vehnätön vaihtoehto oli mutkatonta saada.”
“Siisti paikka.”
“Mieleen jäi erityisesti runsas salaattipöytä ja siellä hyvät salaattivalikoimat. Osa pitsoista oli hyvin erikoisia, eivätkä lapset niistä oikein tykänneet, joten söivät vain yhtä pitsa lajia”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu on tärkeää ja mukaan tilaamani tuote valmistui nopeasti.”
“Eivätkö vastaukseni olleet riittävän selviä!”
“Monipuolinen salaattipöytä, pizzoja saa toivottua. Lapset tykkäsi.”
“Perus hyvä kahvila”
“Ruoka oli hyvää ja maittavaa”
“Maistui kotoisalta hyvältä ruualta. Salaattipöytä oli monipuolinen, siis löytyi valinnan varaa .”
“Mahan sai täyteen ja ruoka oli hyvää?? Otettiin kotiin mukaan vielä pizza, joka oli kyllä yli odotusten!! Tosi iso ja tosi maukas?? Oli suht rauhallista ja paikat siistinä.”
“Viihtyisä,siisti ,väljä, houkutteleva paikka??”
“Helppo ruokapaikka ostosten yhteydessä. Hyvät pizzat ja salaatit.”
“Hieman oli kerran vaikeuksia vegaanituotteen saamisessa, mutta asia paikattiin myöhemmin loistavasti??”
“Hyvä asioida kaupassakäynnin yhteydessä. On tilava ja siksi mukava.”
“Helppo ja nopea asiointi”
“Ainoa miinus siitä että vegaanisia ruokia oli kovin vähän.”
“Asiointi oli sujuvaa ja asiakaspalvelu oli hyvää”
“Tulen itsekkin uudestaan.”
“Hyvää asiakaspalvelua, maukkaat ruuat! Extrana luvattiin tehdä pitsaa pyynnöstä lisää, jos esillä ei olisi mieluisaa vaihtoehtoa. Käydään varmasti toistekin, kunhan tämä korona hellittää. Jäi tosi positiivinen kuva paikasta ??”
“Hyvä kokemus”
“Oli myös hyvin kasvis ruokailijalle, ruokaa”
“Siisti, uusi paikka. Puhdasta ja tuotteet kivasti esillä, mielekäs oli syödä.”
“Iloinen henkilö kunta hyvä kahvia ja siisti yleiskunto”
“Saimne erittäin hyvää palvelua, lapselle tehriin erikseen hänelle sopivaa ruokaa. Moniallergia lapsella ja hänelle jopa haettiin kaupan puolelta sopiva maito.”
“Ammattitautoista porukkaa, maistuva ruoka”
“Mukava piristys Varkauden kahvilatarjontaan. Usein kauppareissulla jo nälkä, nyt voi ostosten jälkeen syödä ennen kotiin menoa. Tykkään.”
“Viihtyisä paikka ja tarpeeksi väljä”
“Kaiken kaikkiaan Varkauden Prisman yhteydessä Presso/Puffa on miellyttävä kokemus. Paikka on siisti, mukava henkilökunta, hyvä ruoka. Ostosten yhteydessä on, mukava käydä kahvilla tai ruokailemassa Kyllä, suosittelen muillekin.”
“Siltä tuntuu että on pidimme!”
“Pizzat ovat pari kertaa olleet vähän vanhoja niin ne ovat olleet vähän kuivia, mutta muuten olemme kyllä olleet tyytyväisiä. Salaattipöytä on välillä ollut vähän tyhjä.”
“Tultiin jouluostoksille ja samalla tutustumaan uuteen prismaan tuusniemeltä. Normaalisti meiltäpäin asioidaan Kuopiossa. Muuten kyllä tässä hyvä vaihtoehto jos matka (100kmsuuntaasa) haittaa.”
“Helppoa vaivatonta ja mukavaa ruokailua. Tätä olen juuri kaivannut Varkauteen.”
“Minua palveltiin välittömästi lähestyessäni palvelutiskiä. Kun tein tilaukseni, kokki oli sopivasti kuulolla ja hän kuuli tilaukseni suoraan. Se toimitettiin nopeasti ja hymyn kera. Tilaamani pizza oli hyvä, tosin kookas minulle. Mutta söinpä sitä kaksi päivää!”
“Sujuva, lapsille leikkipaikka, hyvä asiakaspalvelu”
“Kiva uusi paikka Varkaudessa, mukava henkilökunta.”
“Yleisilme oli hieno, ei ollut liian tungosta, paikkoja riitti. Sain esittää toive pizzan.”
“Pizzojen laatu ei ollut niin hyvä kuin muissa Buffa-ravintoloissa joissa olen käynyt”