Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kuuluu S-ryhmään!”
“Kahvila on rauhallisella paikalla ja siellä saa istua rauhassa. Suurin osa tuotteista on hyviä. En anna täyttä kymppiä, koska jonossa kuluu aikaa, vaikka itse ostaisit tuotteen, minkä saa heti, mutta jonossa on niitä, joille kasataan joku sämpyläpaketti ja eiku sitä ja eiku tätä. Sinä odotat, vaikka sinulla on tuote minkä olisit jo valmis maksamaan. Suosittelen sitä, että tuotteet kootaan, vasta maksamisen jälkeen, joten ne voivat edetä, jotka haluavat esim. vain kahvin ja valmiin pullan.”
“Perus hyvä kahvila. Kahvi ja leivokset hyvät. Ruoka-aine allergikolle vähän suppea valikoima. Jos haluaa asioida lasten kanssa niin pienemmälle lapselle vähän tarjoiluvaihtoehtoja.”
“Rauhallinen ja tervetullut ilmapiiri, hyvä mahdollisuus etätyölle loossissa.”
“Paras kahvi ja muutkin tuotteet hyviä”
“Mukava paikka”
“Hyvä kahvi ja on laaja valikoima ??”
“voin suositella jos liikun sielläpäin ja pohditaan minne mentäisiin kahville ja seurustelemaan”
“Paikka on viihtyisä.”
“Siisti ja sopuhintainen”
“Tuotteet oli maistuvia, palvelu nopeaa”
“Henkilökunta jutteli paljon keskenään ja säntäili sinne tänne. Palvelu ei ollut asiantunetvaa”
“Mutkaton, siisti, ihan toimiva valikoima, mukava asiakaspalvelu”
“Ihan hyvä valikoima, hyvin maistuvia. Mutta liian usein on niin pitkä jono, että menemme toiseen kahvilaan”
“Viihtyisä, hyvällä paikalla”
“Mukava käydä, kiva mieli jää.”
“Rauhallinen viihtyisä paikka.”
“Hyvää palvelua ja hinta-laatusuhde kohdillaan.”
“Helppo löytää. Viihtyisä.”
“Salaatti oli runsas, kahvi ja kahvileipää maistuvaa”
“Yleensä kahvila on aika täynnä, hankala löytää tyhjää paikkaa. Nyt siellä oli hiljainen hetki ja asiointi sekä pöydän löytäminen helppoa”
“Kahvi ja maito itsepalvelupisteessä ollut loppu muutaman kerran. Tilanne korjataan kyllä heti pyydettäessä. Mutta tarkistuksen pitäisi olla automaattisesti henkilökunnan kontolla..”
“Tämä on vakipaikkamme. Hyvä laatu- ja hintasuhde erityisesti salaateissa. Ne ovat runsaita ja tuoreita ja aina hyviä.”
“Helppo tulla, mukava ilmapiiri ja tuotteet houkuttelevasti esillä”
“Käyn aina Jumbossa tässä kahvilassa. Tuotteet ovat maukkaita ja kohtuuhintaisia.”
“Laadukkaat tuotteet, S-etukortti, mielestäni hieman korkea hintataso”
“Ihan perus coffee house ????”
“Perushyvä kahvila”
“Hyvä kokonaisuus...”
“Coffee House- kahvilassa on enemmän valinnan varaa kuin esim. Picnic cafessa, ja on vähän enemmän vaihtelevuutta sekä voi valita tee kupin koon.”
“Mukava, siisti kahvila. Ystävällinen palvelu, hyvä kahvi(: Gluteenittomia suolaisia vaihtoehtoja huonosti.”
“Hintataso hieman kallis, mutta laadusta tuleekin maksaa!”
“Kahdella viime asiointikerralla olen käynyt lounaalla ja saanut molemmilla kerroilla erityisen hyvää palvelua. Olen ollut toisen aikuisen kanssa sekä molemmilla ollut mukana vauvat vaunuissa. Meille on ystävällisesti kannettu tilaamamme ruoat ja juomat pöytään henkilökunnan aloitteesta. Tämä toistui myös seuraavalla kerralla, joka kertoo siitä että heillä osataan hienosti lukea tilannetta ja oikeasti palvella asiakasta. Salaatti ja erikoiskahvit ovat olleet herkullisia. Suosittelen kahvilaa mielelläni muillekin ja tulen varmasti käymään uudelleen itsekin.”
“Suosittelisin, koska täytettävä leipä on loistava idea, ja koska kahvilassa oli hyvät tilat opiskelulle (pistorasiat myös). Minulle tehty kaakao ei ollut vegaaninen, eikä henkilökuntaa ollut tiedotettu asiasta. Yksi myyjä kuitenkin tiesi sanoa tästä poikaystävälleni, jokanoli tilaamassa samaa juomaa vegaanisena laktoosi-intoleranssinsa vuoksi. Kävin sanomassa mahdollisimman ystävällisesti asiasta myyjälle, joka tarjoili minun kaakaoni. Hän otti palautteen esimerkillisesti vastaan ja tarjosi minulle uuden juoman. Arvosanaa siis laskee se, ettei käyttämänne kaakaojauhe ole veganista. Suurin osa kahviloista valmistaa kaakaon pyydettäessä kauramaitoon, koska heidän käyttämänsä suklaakastike on vegaanista valmiiksi. Sen sijaan arvosanaa nostaa myyjän esimerkillinen toiminta tilanteessa.”
“Varma valinta: siisti ja hyvä kahvila.”
“hinta/laatu suhde erinomainen, paremman makuista kahvia kun muissa ketjuissa.”
“Ainoa hankalus oli valinnan vaikeus houkuttelevista tuotteista : )”
“Jumbon kahviloista tämä on mielestäni paras, koska siinä on rauhallisempia pöytäpaikkoja.”
“Kaikinpuolin kaikki onnistui hyvin. Asiakaspalvelu oli hyvää ja huomaavsusta Ystävällistä ja vieraanvaraista. Ruoka oli hyvää ja kahvi maistuvaa.”
“Ehkä kaipaan hieman viihtyisyyttä ja mahdollisuutta keskusteluun ystävän kanssa, mikä ei aina ole tosin mahdollista tämäntyyppisestä kahvilassa.”
“Viihtyisä paikka, hyvä kahvi, maistuvat leivonnaiset”
“Meille tuli todella hyvä mieli. Kaikki toimi hyvin.”
“Siisti,viihtyisä,fressit tuotteet, hyvä kahvi”
“Tulimme kahvilaan haluten laskiaispullat hillolla eikä missään näkynyt näitä pullia. Runebergin torttua ollut, mutta me halusimme laskiaispullat. Kaveri sanoi että lähdetään, mutta kun henkilökunta kysyi voisivatko auttaa ja mitä haluamme kysyin näiden pullien perään. Uunista oli juuri tullut vastaleivottua pullaa ja HENKILÖKUNTA TEKI MEILLE PULLAT - olivat erittäin hyviä ja kyllä meille jäi erittäin hyvä mieli!!! Kuitissa ei lue Kassalla olleen mukavat tytön nimeä; pelkästään 'kassa 7'. Erinomaista asiakaspalvelua josta tulisi näitä tyttöjä palkita!”
“Palvelu on aina hyvää ja tuotteet herkullisia.”
“Kahvi oli erinomaista, jonotusaika lyhyt ruuhkasta huolimatta.”
“Helppo, siisti paikka. Ystävällinen palvelu.”
“Hieman hidas mutta ystävällinen palvelu”
“Tykkään kahvista”
“Hintava”
“Brownie jota olen useamman kerran syönyt eri Coffee housessa maistui 'vanhalle' jääkaapissa seisseelle”
“Todennäköisesti kutsun ystävän sinne kahville”
“Mysigt café med varierande utbud. Lekhörnan för barnen är ett stort plus!”
“Mukava henkilökunta ja kohtuulliset hinnat ja herkullinen tarjonta.”
“Ensimmäistä kertaa käymässä olevana, olisin kaivannut enemmän esittelyjä erikoiskahveista, kaikki muu 9+”
“Mukava ja kotoisa kahvila missä saa istua rauhassa”
“Hyvää ruokaa ja juomaa. Ei tarvinnut jonottaa, nopea palvelu”
“Viihtyisä paikka ja palveltiin ystävällisesti”
“Kaikki sujui hyvin ja ostamani ruoka ja juoma olivat hyvin maistuvia”
“en juurikaan suosittele kahviloita tai mitään; tämä on mielestän hassu kysymys”
“Hyvä valikoima ja maittavat tuotteet. Kaikille jotain Ja erittäin viihtyisä miljöö.”
“hyvä palvelu”
“Viihtyisä, tunnelmallinen. Ainoa miinus siitä että wc käsipaperi oli loppunut ja lisäksi mielestäni oli erikoista että istumapaikkoja on laitettu heti naisten wc:n eteen. Minun piti pyytää muita asiakkaita väistämään että mahduin menemään wc tiloihin.”
“Kahvilan lokaatio pudottaa hieman arvosanaa.”
“Tutkimus hankala kun noissa pankeissa ei näy vastausta kun painan sitä. En tiedä tuliko vastauksia siis puoleenjaan kysymyksistä. Kahvila on ollut ja edelleen rempat jälkeen sotkuinen. Pöytiä ei siivota ja lattialla oli ruokaa. Palvelu on nopeaa ja tyttöjä on paljon tiskin takana mutta salin puoli aina siivoton.”
“Kaikki sujui hyvin ja valikoima hyvä.”
“Palvelua oli kassalla joka oli hyvää. Astiat vietiin itse joten siinä ei ollut palvelua. Pöydät oli pyyhkimättä ja lattiat roskaiset. Tila oli viihtyisä ja mukavia istuimia sekä valaistus kivan hämärä.”
“Lämminhenkinen ja kodikas paikka sivussa kauppakeskuksen hälystä. Vapaapäivän aamukahvilla tuli hyvin yleellinen ja miellyttävä olo.”
“S-ryhmän paikka ja kaikki toimii.”
“Hyvä kahvila, flamingon ja jumbon välimaastossa :)”
“Paras kahvila Jumbossa!”
“Kahvilakäynti oli muuten miellyttävä, mutta kummastakin kahvitermoksesta oli kahvi lähes lopussa ja sen seurauksena kitkerää maultaan.”
“Rauhallinen paikka, mutta hieman ahdas ja sekava ensikertalaiselle.”
“Ystävällinen palvelu ja kohtuu hintainen hinnasto”
“Hyvä salaatti ja leipä , joka ilman erillistäpyyntöätarjouduttiinlämmittämään. Vessan puuttuminen miinusta. Salaatti tuotiin pöytään todella nopeasti”
“Oli mukava vierailu ja henkilökunta asiantuntevaa ja mukavaa. Ja erittäin kaunis hymy irtosi minua palvelleelta nuorelta naiselta :)”
“Palvelu oli mukavaa ja sujuvaa ja tuotteet herkullisia. Itseä miellyttävä teevalikoima.”
“Palvelu oli sujuvaa ja paikka on viihtyisä.”
“Ihan ok”
“Itse hain raakakakkupalan mukaan, mutta ystäville löytyisi varmasti joku herkkupala myös. Harmillisesti ei ole kun yhtä laatua raakakakkua”
“Rauhallinen paikka ja hyvät salaatit”
“Ihan mukava paikka. Ei mikään wau! Pöytä pyyhkimättä mutta ei haitannut! Kyllä tulen uudestaankin☺”
“Suosittelisin kahvilaa, sillä työntekijät ovat erittäin ystävällisiä ja palvelu intoisia. Valikoima on erittäin hyvä, ja kaikista kahviloista parhaimman makuset kahvit saa coffee housesta!”
“Isompi valikoima antaisi paremmat arvosanat”
“Viihtyisä ja hyvä tarjonta??”
“Hyvä paikka, kaikki sujui niin kuin pitääkin. Saatiin istua rauhassa.”
“Hyvä salaatti valikoima. Olisi kiva saada kahviin joku muu vaihtoehto, kuin Brazil.”
“Olin liikkeellä pienen vauvan kanssa, ja muutenkin erittäin ystävällisesti minua palvellut myyjä tarjoutui kysymättä kantamaan tarjottimeni pöytään. Muukin henkilökunta tervehti erittäin ystävällisesti sekä tullessani että lähtiessäni, mistä jäi hyvä mieli.”
“Ainoa miinuspuoli oli ahtaus. Varsinkin kovin pienten lasten kanssa, joita tuttavapiirissäni monella on, ei asiointi olisi välttämättä kovin helppoa. Kaikki muu oli kohdallaan ja henkilökunta aivan ihanaa ❤️”
“En suosittele kahviloita tai ravintoloita yleensäkään, joten kysymys on osaltani teoreettinen.”
“Kaikki ok, helppo mennä.”
“aivan asiallinen, vähän ruuhkan rasittama, mutta suht sujuva”