Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Loossit ovat parhaat ja niiden takia tulenkin kahville ja kirjoittamaan koulutehtäviä rauhallisessa ympäristössä”
“Kts ed vastaukset ????”
“mukava paikka ja asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, kaikki kohdallaan. Omenapiirakka olisi ehkä saanut olla ihan tuoretta, mutta toki oli nytkin maistuvaa”
“Kaikki siellä ok”
“Ruoka ja juoma oli erinomaista, siisteydessä parannettavaa. Tullessamme lähes joka pöydässä oli astioita ja siksi oli vaikea löytää istumapaikkaa. Vasta lähtiessämme pöytiä alettiin siivoamaan ja olimme olleet paikalla reilut puoli tuntia.”
“Hyvä valikoima, hyvää kahvia. Ehkä hidas palvelu..”
“Perushyvä kahvila, salaatti oli hyvä.”
“Kahvila oli siisti ja hyvällä paikalla, helppo löytää Jumbossa.”
“kahvilassa on väljyyttä ja mukavia pöytiä nauttia kahvista!”
“Helpo löytyy mitä tarvitsee”
“Ystävällinen palvelu ja riittävästi henkilökuntaa (käy harvinaiseksi näinä aikoina). Riittävästi tarjottavia valittavina.”
“Kiva kahvila”
“Jumbon kahviloista rauhallisin.”
“Homma toimii”
“Viihtyisä ja rauhallinen paikka”
“I was very happy with the staff at the coffee house at Junbo because she was very friendly with a great smile. It is quite rare to find the staff friendly to foreigners here in Finland in other shops but she made me and my friend happy with her friendly smily attitude. She also clarified types of two kinds of coffee available, and asked for preference of source and cream with our cake. The spacey cafe was also suitable for us to relax and we felt like to come back here to study. We will come back to the cafe again soon.”
“Palvelu hyvää ja tuotteet maukkaita.”
“Viihtyisä kahvila, vakkarivalinta aina jumbossa! Ihanat tuotteet ja mukava henkilökunta”
“CH on aika kallis kahvila. Ärsyttää jonottaa , kun kolme edellä olijaa tilaavat kaikki jonkun epämääräisen erkoiskahvin ja sitä aletaan sitten valmistamaan ja jono seisoo ja odottaa ja odottaa..”
“Luotettavan hyvä ja maukkaat leivät.”
“Kahvila oli mukavalla sijainilla ja oli tilava. Miinusta siitä, että tarjottimia oli pöydällä, koska astioiden keruun tarkoitetut hyllyt olivat täynnä.”
“Viihtyisä kahvila ja perheystävällinen. hyvä valikoima isoon ja pieneen nälkään.”
“Mukava kahvila, suosittelisin.”
“Rauhallinen sijainti, kivoja pöytäryhmiä keskustella ystävien kanssa”
“Hyvä ja siisti paikka ????”
“Ruoka ja juomat olivat erittäin hyviä, mutta pöydät olivat likaisia. Vasta neljäs pöytä oli ihan OK. Pikkasen olisi siisteydessä parannettava.”
“Kahvilassa hyvä tarjonta vaikka kävimme Lähempänä sulkemisaikaa. S bonuskortilla voisi saada alennusta joistain ruoista juoman lisäksi.”
“Hyvä kokemus, vaikka käynnistä ei jäänyt wau efektiä. Olisin kaivannut enemmän shoothie yms valikoimaa. Valitsin tuorepuristetun appelssiinimehun. En juo kahvia.”
“Kahvilassa käydessämme oli harjoittelija kassalla. Hän hienosti mainitsi, että on harjoittelija ja että voi kestää. Hän vahingossa toi väärän kahvin itselleni, mutta tämä ei haitannut lainkaan. Kaikki me ollaan harjoittelijoina oltu ja näistä oppii. Ystävällistä palvelua ja ehdottomasti tulemme uudelleen. Kiitos mukavasta ja herkullisesta kahvittelu/kaakaohetkestä!”
“Kaikki sujui hyvin! Erittäin allergiselle lapselle löytyi syötävää, palvelu oli ystävällistä ja vaihtoehtoja oli riittävästi.”
“This time I ordered two types of take away coffees as we were a bit in rush, but all what was on display was very tempting”
“Hyvä palvelu, siisti paikka.”
“Henkilökunta oli todella ystävällistä, ja tarjosivat kyllä apua ja auttoivat sopivan kahvin valitsemisessa kun meillä päin harvoin saa erikoiskahveja. Toisella kerralla kun ystävän kanssa kävimme, söimme samalla. Kahvileipä oli tuoretta, ja samoin kun kahvikin ja todella hyvää. Tulen ehdottomasti toistekkin ohikulkiessa sinne! Kiitokset henkilökunnalle loistavasta palvelusta”
“Kasvisruokailijalle sämpylöissä oli yksi ainoa vaihtoehto. Se oli tylsää joten vastaavalle en suosittelisi. Muut kyllä näyttivät olevan hyviä.”
“Olen itse entinen kahvilayrittäjä ja tulee väkisin katsottua kahviloita etenkin Suomessa hyvin erilaisella silmällä. Uudistunut Coffee house on ehdottomasti suomen parhaita kahviloita paitsi visuaalisesti myös tarjonnallisesti. Ihana, kotoisa ja herkullinen kaffila ja tietysti aina iloinen palvelu ??”
“Laadukas ja kohtuuhintainen”
“Peruskahvila, toimiva, kiva tunnelma”
“siisti paikka ja tuoreus”
“Mukava ja ystävällinen henkilökunta, ihanat kahvit ja leivät.”
“Kaikki sujui mutkattomasti, perus ketjukahvila.”
“Jumbon Coffee house:ssa on aina ystävällistä henkilökuntaa. Loistavaa asiakaspalvelua ja aina löytyy itselleen mieleistä syötävää ja juotavaa. Kahvila on aina siistissä kunnossa. Ei mitään huonoa sanottavaa.”
“Hyvä palvelu”
“Kiva kahvila Jumbossa, ei aivan kaiken hälyn keskellä.”
“Paikka oli sitä,mitä ulkoa saattoi päätellä = lunasti todellisuudessa ulkoa saadun käsityksen hyvästä virkistyspaikasta”
“Valikoima oli suppea, hintatasoon nähden.”
“Pullavaihtoehdot vähäisiä, kassapalvelut pelaavat hitaasti, jonottaminen kestää (erikoiskahveille piäisi olla oma jono, tai kahvit vain tilattaisiin tiskiltä ja toimitettaisiin eri paikasta) tarjottimet liian pieniä/epäkäytännöllisiä, jos ostaa muutakin kuin yhden kahvin.”
“Tuskin suosittelen mitään, mutta voisin kyllä.”
“Kuivakäymälät sämpylät eivät olleet tuoreta”
“Paikka on rauhallinen ja henkilökunta on ystävällistä”
“Tilasin jonkun kahvin. En tunne erityiskahveja ollenkaan, olisi hyvä jos lukisi vähän lisätietoja taululla mitä kahviin tulee niin voi miettiä valmiiksi mitä haluaa. Jouduin itse kysymään vasta kun minun oli vuoro tilata koska en tosiaan tunne yhtään eri kahveja ja minulla oli mielessä vähän mitä haluan. Oli pitkä jono ja vain yksi työntekijä tekemässä kahveja ja jono liikkui todella hitaasti. Siksi olisi ollut kiva että olisin voinut miettiä valmiiksi mitä haluan tilata ettei palvelu hidastuisi entisestään minun takia. Muuten viihtyisä paikka ja hyvän kahvin sain! :)”
“Hyvä asiakaspalvelu, hyvät ruoat ja juomat”
“Viihtyisä kahvila, rauhallinen ympäristö”
“Kiva kahvila, jossa hyvät annokset. Tosin hintataso on melko korkea”
“Olen käynyt työasioissa, tykkään pienistä työskentelynurkkauksista, hyvää kahvia ja kokouksia ja puheluita saa hoidettua samalla ??”
“Asiointi pleksin takaa oli vaikeaa: ei ollut kuulla mitä sanottiin.”
“Kahvin ystäville tai salaatin syöjille voin suositella, kahvin kanssa en itse löytänyt sopivaa pientä suolaista”
“Olen monta kertaa suositellut kahvilaanne ja tuonut ystäviä sinne. :)”
“Hyvä leivät.”
“Ihan kiva paikka poiketa kahville”
“Viihtyisä, corona-turvavälit huomioitu, maukas salaatti, hyvä latte”
“Hyvä palvelu. Hyvä kahvi. Leivosten koko yhdelle pitäisi laittaa puoliksi”
“Kohtuullisen hyvä valikoima tuotteita.”
“Tuotevalikoima hieman suppea, kahvi ja palvelu kuitenkin erittäin hyvää.”
“Kätevä sijainti, rauhallisempi kuin muut Jumbon kahvilat”
“Muihin kahviloihin verrattuna valikoimaa voisi hieman laajentaa, esim raakakakulla/-leivoksella, gluteenittomille tuotteilla.”
“Lempikahvilani, jossa saan laktoosittoman erikoiskahvin. Ystävälliset työntekijät. Latauspiste puhelimelle/tabletille.”
“Kaikki sujui hyvin ja valitsemani annos oli maukas ja jopa liiankin riittävä.”
“Miellyttävä sisältä, esteettisesti kiva, ruoka aina maistuvaa”
“Liian pitkä jono ja lämpimän leibän odotusaika laski hieman tunnelmaa”
“Ihan ok”
“Käsidesi oli loppu eikä kukaan ollut kiinnostunut asiasta. Korina-aikaan koen sen tärkeäksi. Sen sijaan pöydät oli sijoiteltu hyvin.”
“Siisti, ystävällinen henkilökunta, laadukkaat raaka-aineet, erittäin hyvä cappuccino ??jumbon paras”
“Asiointi oli sujuvaa ja onnistunutta. Asiakaspalvelu ystävällistä.”
“Mukava paikka. Turvavälit oli huomioitu hyvin.”
“Siistiä, ystävällinen henkilökunta.”
“Käyntihetkelläni ei ollut jonoa tiskillä/kassalla.”
“Koska käynti oli niin miellyttävä, ihanat tuolit ja sisustus, puhelimellekin löytyi latauspistoke”
“Helposti löydettävissä”
“Paikka on pimeähkö, nyt oli haluamani tuote loppu”
“Mycket trevligt och mysigt miljö med trevlig och kunnig personal!”
“Varsinkin lauantai aamusin mukavan rauhallinen paikka.”
“Hyvä kahvi, on kahvilan tärkein ominaisuus.Tykkään paikasta. Helppo asioida.”
“Hyvä ja rauhallinen ilmapiiri.”
“se on kaunis paikka ja hyvä makuinen kahvi”
“Mukava kahvipaikka. Kaikki sujuu aina hienosti. Ystävällinen henkilökunta,”
“Kahvila on rauhallinen, vähän sivussa Jumbon pahimmasta hälinästä.”
“Olen pitänyt tästä kahvilasta aikaisemmin, mutta remontti teki asioinnista hankalan, taso, jossa tarjottimia viedään eteenpäin on kapea, tarjottimet liian pieniä. Kahvikuppi mahtuu huonosti tarjottimelle ja kahvi on erillisessä pöydässä. Edellinen layout oli paljon toimivampi. Jonoa kertyy nyt paljon enemmän kuin ennen. Kupin antaminen tiskin takaa hidastaa palvelua.”
“Olen käynyt vaimoni kanssa kahvilassa pitkään - tähän on syynsä: henkilökunta on ystävällistä ja asiakas tuntee olevansa tervetullut. Hyvä fiilis henkilökunnan kesken välittyy myös asiakkaalle. Räätälöidyt tuotteet ovat erittäin hyviä ja tätä kautta palvelulle tulee hyvin henkilökohtainen leima. Kahvi ja muutkin tuotteet ovat hyviä.”
“toimii normaalisti hyvä kahvila”
“Peruskahvila, melko hajuton ja mauton.”
“Helppo asioida”
“Hyvä palvelu ja tuotteissa hyvä hinta-laatusuhde”
“Työntekijät ovat aina ystävällisiä ja pirteitä, vaikka työn täytyy välillä olla raskasta, se ei näy asiakkaalle. Ruoka + juomat on hyviä. Asiakaspaikkoja on paljon, koska ne on sijoitettu fiksusti”
“Turvatoimet olivat näin korona-aikaan hyvät. Asiointi kassala sujui hyvin ja tuotteet herkullisen näköisiä ja maistuvia.”
“Mukava ja viihtyisä paikka”
“tilava avara viihtyisä .”
“Kiva ja viihtyisä kahvila”
“Kaikki OK, ehkä tarjonnassa vois olla vaihtelua kuukausitttain”
“S-bonus, tilava, hyvää kahvia. Lapsille leikkipaikka.”
“Hyvä yleiskahvila”
“Palvelu oli ripeää ja ystävällinen asiakaspalvelu.”
“Suosittelisin”
“Valikoima oli kehno ja melko hintava kahvila. Kahvila oli siisti”
“Pitkäaikainen kokemus hyvä”
“hyvä ruoka, ystävällinen palvelu :)”
“Mukava henkilökunta ja viihtyisä paikka”
“kiva fiilinki kahvilassa”